10. oktobrī ies vaļā Pērļu Medības bērniem - Andele Mandele KIDS

10. oktobrī  no plkst. 11:00 līdz 17:00 Izstāžu centrā " Kīpsala " norisināsies  Pērļu Medības bērniem- Andele Mandele KIDS  ,kur  450 māmiņas iztirgos bērniem noderīgas lietas.http://www.andelemandele.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām. 
 

Pasākuma ietvaros jau otro reizi norisināsies Mazo Ķiparu rokdarbu Tirdziņš , kur tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus  pirmos soļus uzņēmējdarbībā. Šim tirdziņam vēl var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz email: liva.jaunozola@gmail.com 


Piedāvājumu klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaņa vecuma līdz 12 gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, skolassomas.  viss, kas mazajiem ir aktuāls. Netiks piemirstas arī grūtnieces, kuras varēs papildināt savu rudens garderobi. 

Tāpat kā citus gadus, arī šogad Andelē būs labdarības stūrītis, kurā varēs ziedot apģērbus, tiem, kam tie tiešām ir nepieciešami. 

Ieeja pasākumā no plkst. 11:00 līdz 15:00: 3 EUR, pēc plkst. 15:00: bezmaksas. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja bezmaksas. Pasākuma organizatori būs parūpējušies, lai būtu arī atrakcijas bērniem, kā arī īpašs stūrītis, kur mazos varēs atstāt auklītēm .

Reklāma
Reklāma

Sīkāka informācija www.andelemandele.lv