Uztaisi apsveikuma kartiņu kvīlinga tehnikā!

Kvilings jeb papīrafiligrāna metode ir lielisks veids, kā uztaisīt brīnišķīgas apsveikuma kartiņas. To izmēģināt būs aizraujoši gan bērniem, gan pieaugušajiem. 

Kvilings jeb papīrafiligrāna metode ir lielisks veids, kā uztaisīt brīnišķīgas apsveikuma kartiņas.

FOTO: Shutterstock.com

Kvilings jeb papīrafiligrāna metode ir lielisks veids, kā uztaisīt brīnišķīgas apsveikuma kartiņas.

Kvilings jeb papīrafiligrāna metode ir lielisks veids, kā uztaisīt brīnišķīgas apsveikuma kartiņas. To izmēģināt būs aizraujoši gan bērniem, gan pieaugušajiem. Kvīlings ir tehnika, kas paredz veidot kompozīcijas no nelielām, krāsainām papīra loksnēm. Hobiju veikalos ir iespēja iegādāties dažādus instrumentus, kas var atvieglot sīko detaļu izveidošanu, bet arī mājās tu arī vari atrast ikdienišķas lietas, kas tev noderēs.

Izveidotās papīra kompozīcijas vari izmantot, lai izdaiļotu apsveikuma kartiņas, noformētu dāvanu iesaiņojumus, izveidotu karināmus dekorus mājai. Ja esi nolēmis izveidot kartiņu tad detaļas nevien jāsalīmē kopā, bet jāpielīmē arī uz pamatpapīra, kas ir pati apsveikuma kartiņa. Ja vēlies veidot karināmus dekorus, tad pamats nav nepieciešams. 

Šīs tehnikas pamatā ir papīra satīšana virpulīšos, kurus nedaudz ielokot var izveidot dažādas formas. Tās vari veidot atbilstoši savām iecerēm. 

Tev nepieciešami šādi materiāli:

  • krāsainas papīra loksnes, kuras jāsagriež plānās sloksnēs (vislabāk izvēlēties plānu papīru)
  • šķēres;
  • PVA līme;
  • neliels koka irbulītis, ar kuru uzklāt līmi;
  • lineāls ar dažādu izmēru aplīšu izgriezumiem;
  • īlens vai adata, uz kuras uztīt papīra loksni.
Reklāma
Reklāma

Lejupielādē trafaretu un izveido rudens kļavas lapu kvīlinga tehnikā.