Pasakainas kotletes ar saulē kaltētiem tomātiem

Dažkārt pat neaizdomājamies, ka tās klasiskās un parastās lietas tikai nedaudz piepušķojot un atsvaidzinot ar jaunām idejām, varam iegūt kaut ko interesantu un neparastu, šajā gadījumā - neparasti gardu!

Dodies atsvaidzināt savas vecās receptes ar jaunām idejām!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dodies atsvaidzināt savas vecās receptes ar jaunām idejām!

Sastāvdaļas:

  1. 1 kg maltās gaļas
  2. 3 ķiploka daiviņas
  3. 1 sīpols
  4. sāls, pipari
  5. bazilika lapiņas
  6. 250 g saulē kaltētu tomātu
  7. 1 ēd.k. sinepju
  8. ūdens

Gatavošana:

1. Maltajai gaļai pievieno garšvielas.

2. Smalki sagriež baziliku, pievieno maltajai gaļai.

3. Kaltētos tomātus arī smalki sagriež, pievieno masai.

4. Gaļai pievieno sinepes un pēc vajadzības arī ūdeni. Tad kotletes būs sulīgākas.

5. Sīpolu nomizo, smalki sagriež un apcep, pievieno masai.

Reklāma
Reklāma

6. Kotlešu masu sastrādā, veido nelielas kotletes.

7. Sakarsētā pannā tās cep zeltaini brūnas.

8. Pasniedz ar sautētiem dārzeņiem vai rīsiem.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas