Tomātu sula

Tomātu sulas ir cieņā vienmēr un visur, tāpēc arī šogad ir laiks čakli pastrādāt, lai ziemā varētu jūsmot gardu muti!

Mājās audzēti tomāti ir vislabākais variants lieliskam gala rezultātam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mājās audzēti tomāti ir vislabākais variants lieliskam gala rezultātam!

Sastāvdaļas:

  • 1 kaste nogatavojušies tomāti
  • uz 1l sulas lēzena tējkarote sāls

Gatavošana:

  • Nogatavojušos tomātus nomazgā un sagriež četrās daļās, liek katlā.
  • Kad visi tomāti sagriezti, tos katlā vāra, līdz tie izjūk un atdalās sula.
  • Šo masu lej sietā un izberž caur to.
  • Izberzto tomātu sulu lej katlā, uzvāra, noputo, pievieno sāli un pilda burkās.
  • Tās aizvāko un atdzisušas nes uz pagrabu.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas