Ar aizraujošām sacensībām noslēgusies devītā Kartinga skolas 333 sezona

25.augustā ar spraigām sacensībām Sporta kompleksā 333 noslēgusies devītā Kartinga skolas 333 sezona. Kartinga skolas audzēkņi sacentās savās vecuma grupās, veica kvalifikācijas, pusfinālu, second chance un fināla braucienus, kam sekoja prieka, asaru un gandarījuma pilna apbalvošanas ceremonija.

Jaunums šajā sezonā bija īpaši izveidotā jaunā kartinga trase, kas sniedza iespējas veikt braukšanas nodarbības paralēli divās trasēs, nodrošinot audzēkņiem regulāri lielāku kopējo braukšanas laiku.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunums šajā sezonā bija īpaši izveidotā jaunā kartinga trase, kas sniedza iespējas veikt braukšanas nodarbības paralēli divās trasēs, nodrošinot audzēkņiem regulāri lielāku kopējo braukšanas laiku.


Par šīs sezonas Kartinga skolas gaitu viedoklis un rezumē ir kā pašiem audzēkņiem, tā viņu vecākiem un, protams, treneriem, kuri ar audzēkņiem kopā pavadīja divpadsmit intensīvas nodarbības katru nedēļu un kuri varēja vērot viņu izaugsmi gan fiziskās sagatavotības, gan kartinga vadīšanas prasmēs. 


Kartinga skolas 333 galvenais treneris Otto Birznieks norāda, ka šogad bērniem ir nācies nedaudz vairāk un cītīgāk strādāt fiziskās sagatavotības treniņos, trenējot kopējo izturības līmeni. Ļoti patīkami ir iepriecinājusi audzēkņu mērķtiecība braukšanas rezultātu uzlabošanā un apzinīgā ieklausīšanās treneru norādījumos. Tā rezultātā ikviens kartinga skolas audzēknis ir sasniedzis ievērojamu kartinga vadīšanas prasmju progresu, un no vecāko audzēkņu grupas ir identificējami pieci līdz seši audzēkņi, kuriem ir pamatots potenciāls turpināt trenēties jau autosporta komandas līmenī. 


Savukārt jaunāko audzēkņu grupas treneris Renārs Vinokurovs uzsver strauji redzamo tehnisko progresu, ko audzēkņi ieguvuši regulāru treniņu rezultātā. Lai arī jaunākajiem audzēkņiem vēl nav novērojama tik izteikta motivācija uz apzinātu braukšanas iemaņu uzlabošanu, ikviens no viņiem visnotaļ apzinās, ko nozīmē vadīt sacīkšu braucamo, būt komandā un ieklausīties treneru norādījumos. 


Devītās sezonas Kartinga skolas 333 mērķis bija pievērst lielāku uzmanību savstarpējās komandas stiprināšanā un kopējo rezultātu uzlabošanā, izmantojot konkrētajam vecumam individuāli piemērotas treniņu metodes. Kartinga skolas 333 vadība norāda, ka izvirzītie mērķi tika sasniegti. Jaunums šajā sezonā bija īpaši izveidotā jaunā kartinga trase, kas sniedza iespējas veikt braukšanas nodarbības paralēli divās trasēs, nodrošinot audzēkņiem regulāri lielāku kopējo braukšanas laiku. 

Reklāma
Reklāma


Kartinga skolas 333 2015.gada audzēkņi pēc aizvadītās sezonas dalās ar priecīgām atmiņām par jautri un rezultatīvi aizvadītu vasaru, kā arī neslēpj prieku un pat nedaudz lepnumu, ka, salīdzinājumā ar pirmo nodarbību, ir būtiski izdevies uzlabot savus rezultātus. Savukārt vecāki stāsta, ka ir ļoti gandarīti pēc vasaras redzēt bērnā mostoties jaunu aizraušanos, personībā pilnveidojošos mērķtiecību un pašapziņas celšanos. 


Sporta komplekss 333 un Kartinga skolas 333 kolektīvs vēlreiz vēlas pateikties ikvienam no vecākiem, kuri deva bērniem iespēju šogad būt par daļu no Kartinga skolas 333, kļūt par 2015.sezonas absolventu un ļaut bērniem apzināties braukšanas pamatus kā topošajiem autovadītājiem.


Liels paldies arī Ropažu pašvaldībai par sniegto atbalstu Kartinga skolas 333 norisē un attīstībā!
Uz tikšanos nākošgad – 10.jubilejas gadā!