Svešiniece no bērnu rotaļlaukuma mēģina aizvest 5 gadus vecu meitenīti

Ar bērniem ļoti rūpīgi jāpārrunā jautājumi, kas attiecas uz došanos līdzi svešiniekiem. Par to pārliecinājās kāda mamma Lielbritānijā, kurai acu priekšā svešiniece mēģināja no bērnu rotaļu laukuma aizvest 5 gadus veco meitu. 

No šī rotaļu laukuma svešiniece centās aizvest bērnu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

No šī rotaļu laukuma svešiniece centās aizvest bērnu.

Tajā dienā mamma savus bērnus, 5 gadus veco meitu un gadu veco dēliņu, bija aizvedusi līdz bērnu rotaļu laukumam. Mamma atceras, ka tik uz mirkli bija pievērsusies jaunākajam bērnam, kad pamanīja - sveša sieviete jau ved viņas meitu ārā pa spēļlaukuma vārtiem. 

Meitai uz pleciem bijis uzklāts dvielis, rokās - pudelīte ar limonādi, ko mamma nebija pirkusi. Mamma izsaka aizdomas, ka tas tādēļ, lai bērns izskatītos atšķirīgas krāsas drēbēs. Mamma uzreiz steigusies pie svešinieces, vaicājot, ko viņa dara. Sieviete skaidrojusi, ka bērns bijis nosalis, tādēļ ietinusi dvielī un tagad abas devušās meklēt bērna mammu. 

Vēlāk mamma vaicāja savai meitai, kādēļ svešajai sievietei nav sacījusi, ka mamma tepat. Meitenīte paskaidrojusi, ka svešiniecei norādījusi uz savu mammu, bet viņa vienalga vedusi viņu prom.

Policija šobrīd meklē sievieti, kura centusies bērnu.  

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.mirror.co.uk