Kad krāpšanu var uzskatīt par krāpšanu?

Vīrieši un sievietes ir tik dažādi. Tādēļ katrs pieņem un izprot neuzticību savā veidā. Saskaņā ar "Flirts.lv" iepazīšanās portāla pārstāvja viedokli, septiņi no desmit vīriešiem apgalvo, ka nekas nav ļaunāks par seksuāla rakstura neuzticību. Sievietes uz to raugās no cita skatpunkta. Gandrīz sešas no desmit sievietēm uzskata, ka attiecības vienmēr sagrauj tieši emocionālā neuzticība.

Katram pārim ir jāiezīmē savas pieļaujamā robežas.

FOTO: Shutterstock.com

Katram pārim ir jāiezīmē savas pieļaujamā robežas.

 

"Sievietēm attiecībās galvenais ir uzticība. Viņuprāt, ja partneris ļaunprātīgi izmanto vai grauj uzticību - tā jau ir krāpšana. Rupji runājot - puisim nav obligāti jānodarbojas ar seksu ar citu sievieti, lai būtu neuzticīgam savai mīļotajai," apgalvo iepazīšanās portāla "Flirts.lv" direktors Andris Ungurs.

 

"Ja jūs darāt to, kas varētu aizvainot jūsu mīļoto sievieti, jūs riskējat sabojāt jūsu attiecības, Jebkurš seksuāls, emocionāls, fizisks vai psiholoģisks gandarījums, ko jūs nepiedzīvojat kopā ar savu partneri, tiek uzskatīts par krāpšanu," skaidro Andris Ungurs.

 

Katram pārim ir jāiezīmē savas pieļaujamā robežas. Jo katram no partneriem taču var būt dažādas robežas. Tomēr, ja jūs esat kopā, jums ir nepieciešams rast kompromisu, kas apmierinās abas puses.

Reklāma
Reklāma

Dažos pāros partneriem ir atļauts flirtēt ar apkārtējiem, citos pāros par normālu tiek uzskatīta skūpstīšanās ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. 

"Dažos pāros partneriem ir atļauts flirtēt ar apkārtējiem, citos pāros par normālu tiek uzskatīta skūpstīšanās ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Katram ir savas robežas, un ne jau mums par tām ir jāspriež. Viņi dzīvo savu dzīvi, bet mēs savējo!" apgalvo iepazīšanās portāla "Flirts.lv" pārstāvis.

 

"Vienmēr izvērtējiet savas attiecības. Vai jūs vēlaties turpināt attiecības ar cilvēku, kuru jums nav bail pazaudēt? Vai jūs esat gatavi nodot cita jūtas un uz visiem laikiem pazaudēt uzticību?" Andris Ungurs iesaka par to padomāt.