Izcila grāmatu sērija resgaļiem! Par zombijiem

Nule iznākusi Džona Klepfera (John Kloepfer) pirmā grāmata “Zombiju mednieki”, kuru vislabprātāk lasīs sākumskolas vecuma zēni. Drīzumā gaidāmas arī nākamās sērijas grāmatas – jau augusta beigās varat iepriecināt savus jaunekļus ar “Zombiju mednieki. Zombiju armija uzbrūk”, kurai  sekos arī “Zombiju mednieki. Atmaksas diena”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Ņujorkietis Džons Klepfers rakstnieka karjeru esot aizsācis jau piecu gadu vecumā ar vienu zīmīgu teikumu: “Un tad atnāca briesmoņi...” Kopš tā laika rakstnieks turpina iztēloties zombiju apokalipsi un dalīties šajās bažās ar lasītājiem – sērijā “Zombiju mednieki” iznākušas jau sešas grāmatas.


Vecāki, iespējams, ne vienmēr ir sajūsmā par Zaka un viņa draugu piedzīvojumiem pilsētā, kur zombiju ir vairāk nekā parasto iedzīvotāju (patiesībā cilvēka izskatu ir saglabājuši tikai daži – piektklasnieks Zaks, viņa trīs gadus vecākās māsas draudzene Medisona, labākais draugs Raiss, Medisonas draugs Gregs un mazs šunelis!), taču puikām šīs grāmatas šķiet izcilas. Biedējošas, ar spraigu sižetu, neparedzamiem notikumiem un lieliskiem dialogiem – grāmatas no sērijas “Zombiju mednieki” būs tās, kuras ar prieku lasīs arī visi bērni, kam līdz šim ir šķitis, ka lasīšana ir garlaicīga padarīšana. Un, ja iedomāsieties paši izlasīt, pamanīsiet arī, ka šīs aizraujošās grāmatas bērniem māca arī ārkārtīgi noderīgas atziņas. 


“Ļoti pamācošas grāmatiņas, un bērniem varētu radīt nepatiku pret hotdogiem un burgeriem (varbūt pat bailes tos ēst!). Mūsu sīcis pēc pirmās grāmatas izlasīšanas teica, ka viņam bail iet gulēt un ka bijis tik šausmīgi un interesanti, ka pat elpas esot trūcis! Arī es nu esmu izlasījusi “Zombiju mednieku” pirmo grāmatu un ar nepacietību gaidu, kad būs nodrukātas nākamās!! Feina grāmata, ļoti smieklīga...un, jā, māca arī labas lietas:) !” – tā par Džona Klepfera sarakstīto un Stīva Vulfharda ilustrēto pirmo grāmatiņu no sērijas “Zombiju mednieki” saka Apgāda Zvaigzne ABC valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka, kuras mazdēli šovasar ar baudu ķērušies pie Zombiju lasīšanas. 
Ķeram grāmatas – medīsim zombijus!

Reklāma
Reklāma


Pieejama arī e-grāmata.
No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.

 

Ieskaties: www.zvaigzne.lv