Šogad Tēva dienas festivāls notiks 5. septembrī. FOTO

Tēva diena katru dienu!” ar šādu saukli ģimenes portāls „Mammamuntetiem.lv” piesaka savus kārtējos ģimenes svētkus par godu Tēva dienai. Šogad, lai godinātu tētus un tēva lomu, ģimenes uz īpašiem svētkiem gaidītas 5. septembrī plkst. 12.00 Vērmanes dārzā Rīgā. Pasākums apmeklējams bez maksas. Svētki tiek rīkoti kopā ar interešu izglītības centru ikgadējo pasākumu „Nāc un piedalies".

Arī šogad tāpat kā pērn Tēva dienas festivālā tiks uzņemta pasākuma dalībnieku kopbilde no putna lidojuma, kur aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas godināt tētus un tēva lomu. Kopbildi uzņems Vērmanes dārzā 5. septebrī plkst. 12.00.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Arī šogad tāpat kā pērn Tēva dienas festivālā tiks uzņemta pasākuma dalībnieku kopbilde no putna lidojuma, kur aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas godināt tētus un tēva lomu. Kopbildi uzņems Vērmanes dārzā 5. septebrī plkst. 12.00.

 

Tēva diena Mammamuntetiem.lv„Tēta rotaļāšanās un mīļas sarunas ar savu bērnu nav tikai aina no svētku dienām – tai jābūt katra bērna ikdienai. Lai veicinātu tēta un bērna brīvā laika pavadīšanu kopā un skaidrotu tēva lomas neatsveramo nozīmi bērna dzīvē, mēs, ģimeņu organizācija „Mammamuntetiem.lv”, jau trešo gadu pēc kārtas Rīgā rīkojam sirsnīgus, ģimeniskus svētkus par godu Tēva dienai,” stāsta ģimenes portāla „Mammamuntetiem.lv” un nodibinājuma „Fonds Mammām un Tētiem” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.


 

Šogad Tēva dienas festivāls Rīgā, kuru aicinātas apmeklēt ģimenes un ikviens interesents no visas Latvijas, notiks 5. septembrī Vērmanes dārzā no plkst. 12.00. Pasākums sāksies ar Tēva dienas dalībnieku kopbildi, kas tiks uzņemta no putna lidojuma, ritma apvienības "Pulsa efekts" priekšnesumiem, LR Zemessardzes orķestra uzstāšanos un improvizētu kopkori, un visi dalībnieki jau tradicionāli tiks cienāti ar Rūjienas saldējumu. Festivāla programmā paredzēta arī brīvdabas izrāde – „Dirty Deal Teatro” iestudējums „Kā saule gadījās...”, darbosies radošās darbnīcas, kur būs iespēja izgatavot skaistu dāvanu tētim, kā arī gaidāmas dažādas citas sportiskas un aizraujošas aktivitātes. Ieeja ir bez maksas. Jaunāko informāciju par Tēva dienas svētkiem meklē šeit: www.tevadiena.lv.

Tēva diena 2014 Zemessardzes orķestris

Arī šogad tāpat kā pērn Tēva dienas festivālā muzicēs Latvijas Republikas Zemessardzes orķestris diriģenta Anda Kareļa virsvadībā!

ritma ansamblis pulsa efekts

Pasākumu plkst. 12.00 atklās ritma ansamblis "Pulsa efekts!"

Latvijā Tēva dienu kā oficiālus svētkus pasludināja 2009. gadā, un tā svinama septembra otrajā svētdienā. Tā kā Latvijā šo dienu ar katru gadu atzīmē arvien vairāk ģimeņu un dažādu organizāciju, „Mammamuntetiem.lv” aicina svētku organizatorus pieteikt savu Tēva dienas pasākumu, lai izveidotu kopīgu Tēva dienas svētku kalendāru. Pieteikumu sūtīt uz „fonds@mammamuntetiem.lv”. Jaunāko informāciju par Tēva dienas svētkiem meklē šeit: www.tevadiena.lv

 

 

Re, kā svinējām Tēva dienu 2014. gadā!

Un šādi aizvadījām pirmo Tēva dienas festivālu - 2013. gadā! 

 

Reklāma
Reklāma

"Nāc un piedalies" galvenais mērķis dot iespēju pilsētas bērniem un jauniešiem izvēlēties sev piemērotāko veidu kā pavadīt saturīgi laiku pēc stundām skolā.

 

Pasākumu laikā parka teritorijā varēs iesaistīties radošās darbnīcās, spēlēs, sporta aktivitātēs, gūt informāciju un izvēlēties atbilstošu interešu vai profesionālās ievirzes programmu, pulciņus, grupas, studijas, kolektīvus.


Vērot uz skatuves bērnu un jauniešu kolektīvu priekšnesumus.


„Drošības" saliņā tevi gaidīs Valsts pašvaldības policija, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Krasta apsardzes dienests, Sadales tīkls, AS "Latvijas Gāze" ar Gāzēna drošības skoliņu un Ģimeņu ar bērniem atbalsta departaments un citi tiesībsargājošie, kārtības uzturētāji, kuri atgādinās par drošību uz ielas, mājās, skolā, stāstīs par savu ikdienas darbu un iesaistīs tēmu nodarbībās.

 

Par ģimeņu organizāciju „Fonds Mammām un Tētiem” un „Mammamuntetiem.lv”

Nodibinājums „Fonds Mammām un Tētiem” ir ģimenes portāla „Mammamuntetiem.lv” komandas radīta organizācija, kas iniciē un veic dažādus sociālus projektus, tāpēc ir saņēmusi sabiedriskā labuma statusu. Organizācijas darbības primārie mērķi: Latvijas ģimeņu labklājības veicināšana un izglītošana, tai skaitā dzimstības rādītāju celšana, ģimenes vērtību stiprināšana, rūpes par bērnu drošību. 

 

Lai šie svētki varētu izdoties, paldies sakām: