Dārzeņu - vistas sautējums pildīts kabacī

Kad ienākušies pirmie kabači, tad steidzam gatavot vitamīniem bagātu, veselīgu un gardu sautējumu pašā lolojumā - apaļajā kabacī!

Kad sautējums gatavs, to var ēst pat ar visu trauciņu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kad sautējums gatavs, to var ēst pat ar visu ''trauciņu''!

Sastāvdaļas:

  • 3 apaļi kabači
  • 1/2 paprika
  • 1/2 ziedkāposts
  • 9 ķiršu tomātiņi
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 1 liela vistas fileja
  • sāls, pipari
  • zaļumu garšvielas ar ķiplokiem
  • eļļa kabaču pārsmērēšanai

Gatavošana:

  • Kabačiem nogriež cepurīti, izveidojot robiņus.
  • Kabačus no ārpuses pārsmērē ar eļļu.
  • Ar karoti kabačiem izņem mīkstumu.
  • Tiem iekšpusē iekaisa zaļumu garšvielas ar ķiplokiem (pētersīļi, paprika).
  • Ziedkāpostus sadala rozetītēs un apvāra sālsūdenī.
  • Papriku sagriež salmiņos.
  • Sīpolu nomizo un sagriež salmiņos.
  • Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm.
  • Burkānu nomizo un smalki sarīvē.
  • Visus dārzeņus viegli apcep.
  • Vistas fileju sagriež salmiņos un apcep, pārkaisot sāli un piparus.
  • Visas sastāvdaļas kārto apaļajos kabačos pa kārtām.
  • Virsū uzliek cepurīti un cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 30-40 minūtes.
Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne