Atbildēji uz jautājumiem par VENOLUX? Ieskaties, vai esi laimējusi balvu!

Rūpējoties par kāju veselību, „Silvanols” piedāvā jaunumu – uzņēmumā radītu lokāli lietojamu atvēsinošu gelu ar dabas vielām VENOLUX, kas sniegs tūlītēju atvieglojumu nogurušām kājām. Atbildot uz 3 jautājumiem par VENOLUX, bija iespēja laimēt balvu. Ieskaties, vai esi laimīgo sarakstā!

Paņem VENOLUX līdzi ceļojumā, lai tveice, garās pastaigas pārlidojumi un pārbraucieni sagādātu tikai patīkamas emocijas un lai ceļojums sagādātu patiešām relaksējošu un jaukām atmiņām piesātinātu atpūtu!

FOTO: Shutterstock.com

Paņem VENOLUX līdzi ceļojumā, lai tveice, garās pastaigas pārlidojumi un pārbraucieni sagādātu tikai patīkamas emocijas un lai ceļojums sagādātu patiešām relaksējošu un jaukām atmiņām piesātinātu atpūtu!

VENOLUX saņems:

Elīna Liepa

Ivonna Bizova

Sandra Žeibe 

 

Lai vienotos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv.

Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. 

 

PAREIZĀS ATBILDES (iekrāsotas tumšākas)

1. VENOLUX sastāvā ir:

a. pienenes

b. zirgkastaņas

c. liepziedus

 

2. VENOLUX gels nesatur:

a. konservantus, parabēnus, krāsvielas, smaržvielas.

Reklāma
Reklāma

b. konservantus, sāli, krāsvielas, smaržvielas.

c. konservantus, parabēnus, krāsvielas, garšvielas.

 

3. Tūlītēju atvēsinošu un atsvaidzinošu iedarbību nodrošina VENOLUX sastāvā ietilpstošie:

a. sasmalcināti kristāli.

b. kalnu kristāli.

c. mentola kristāli.

 

VENOLUX gels – tūlītējas iedarbības gels ar ilgstošu efektu nogurušām kājām. VENOLUX  gels satur ārstniecības augus zirgkastaņas, arnikas, divdaivu ginka un smiltsērkšķu dzinumu ekstraktus. Šie ārstniecības augi labvēlīgi ietekmē asinsvadus un pasargā ādas šūnas no brīvo radikāļu ietekmes. 


Tūlītēju atvēsinošu un atsvaidzinošu iedarbību nodrošina VENOLUX sastāvā ietilpstošie mentola kristāli, bet svaigu dabīgu aromātu piešķir patentēts, no egles ekstraktvielām izdalīts bioloģiski aktīvu savienojumu koncentrāts Silbiols. 


VENOLUX gels nesatur konservantus, parabēnus, krāsvielas, smaržvielas. Ilgstošu svaigumu VENOLUX gels saglabā, pateicoties ērtajam hermētiskajam iepakojumam ar dozatoru, kas nepieļauj gela saskari ar ārējo vidi. 


Lieto VENOLUX gelu kāju noguruma mazināšanai ilgstoši stāvot, sēžot un pie pastiprinātas slodzes. Paņem to līdzi ceļojumā, lai tveice, garās pastaigas pārlidojumi un pārbraucieni sagādātu tikai patīkamas emocijas un lai ceļojums sagādātu patiešām relaksējošu un jaukām atmiņām piesātinātu atpūtu!

 

Lai visiem brīnišķīga vasara, izdevušies ceļojumi un viegla gaita!

Ieskaties: www.silvanols.lv

www.dabadziede.lv