Viņi nodzīvoja kopā 75 gadus un nomira vienā dienā, turot viens otra roku. FOTO


Džaneta un Aleksandrs Tocko viens otru pirmo reizi ieraudzīja, kad abiem bija tikai 8 gadi. Lai arī viņi bija vēl tikai bērni, tā izrādījās mīlestība no pirmā acu uzmetiena. 1940. gadā viņi apprecējās un 75 gadus ilgajā laulības dzīves laikā viņiem piedzima pieci bērni, sagaidīti desmit mazbērni un seši mazmazbērni. 

Mīlestība 8 gadu vecumā un 75 gadu garumā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mīlestība 8 gadu vecumā un 75 gadu garumā

Pirms kāda laika Aleksandrs krītot salauza iegurņa kaulu, kas, kā zināms, veciem cilvēkiem dzīst ļoti ilgi un grūti. Tāpēc vecais vīrs palika piekalts pie gultas. Pēc pāris nedēļām slimības gultā iegūlās arī sieva Dženeta. Abu sirmgalvju karstākā vēlēšanās bija nomirt kopā, turot viens otra roku.

 

Nu tas ir noticis. 96 gadus vecā Džaneta un 95 gadus vecais Aleksandrs atvadījās no šīs dzīves gandrīz vienlaicīgi – viņi nomira vienā dienā, turot viens otra roku.

 

Pirmais nomira vīrs. Kad viņu meita Aime pateica mammai, ka tēvs mirst, vecā sieviete paņēma vīra roku un nočukstēja “Redzi, notiek tieši tas, ko tu vēlējies – nomirt manās rokās. Es tevi mīlu un pavisam drīz tev sekošu”.  Vai nav brīnumaina sakritība, ka pāris, kas nomira 29. jūnijā, šajā paša dienā būtu atzīmējis savu 75. kāzu gadadienu!?
 

Vecīšu miršanas brīdī istabā bija visi viņu bērni, kas smalkjūtīgi izgāja no telpas, ļaujot vecākiem vienam no otra atvadīties. 
 

Reklāma
Reklāma

 

Avots un ekrānšāviņi no http://www.dailymail.co.uk/