Joku konkurss! Jūlija uzvarētājam balvā Zili brīnumi!

Noslēdzot jūnija joku konkursu, esam noskaidrojuši LEGO DUPLO® īpašniekus. Un esam priecīgi paziņot, ka jūlijā būs 5 uzvarētāji, kuri piedzīvos Zilus brīnumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Šajā reizē ir 3 uzvarētāji! Balvas saņem:

Sanda Studente

Matīss Krasts

mamma ar segvārdu O.C.

 

Balvā LEGO®!

LEGO® produktus vecāki izvēlas, jo tie ir droši un izglītojoši, viegli saprotami un ērti lietojami bērniem. Pie tam LEGO® sērijas ir piemērotas dažādiem vecumiem, interesēm un attīstības līmeņiem. Rotaļlietu ražotājs ir apņēmības pilns bērniem sniegt drošu un lielisku spēlēšanās pieredzi, ticot, ka radītais produkts palīdz veicināt pozitīvu atmosfēru bērnu un vecāku dzīvēs, jo spēlēšanās ar lielākajiem LEGO DUPLO® klucīšiem vai parastajiem LEGO®, palīdz mazajiem stimulēt tādas nozīmīgas dzīves prasmes, kā problēmu risināšanu, koncentrēšanos, radošumu un iztēli, pozitīvā un stimulējošā mācību vidē.


JŪNIJA LABĀKIE JOKI:  

Annikai (5 gadi) no rīta pirms došanās uz bērnudārzu saku, ka šodien dārziņā svētki, un varbūt ierasto legingu, vai džinsu vietā tomēr velkam kleitu? Annika negribīgi piekrīt un uzvelkam kleitu. Kritiski novērtējot savu izskatu spogulī, viņa dusmīgi nosaka: "Tagad es izskatos pēc skuķa!" Uz to viņai atbildu: "Bet Tu taču arī esi skuķis." Annika panikā iepleš acis: "Ko? Skuķis? Un uz visu mūžu???"

 

Mācāmies rakstīt burtiņu O. Vispirms saucam vārdus, kas sāktos ar šo burtiņu. Bērni sauc - Ola, Ogre, Ozols, Ods, Oga.. Vārdi aptrūkstas, un audzinātāja mēģina teikt priekšā - Kā sauc vienu čūsku Latvijā? Raivo daudz nedomājot, sauc - Otra čūska!

 

Mārtiņš (4 gadi), tētim lūdz, lai ielej glāzē ūdeni padzerties, tētis ielej no krāna glāzē ūdeni un sniedz puikam, uz ko Mārtiņš atbild:  "Tēt, tu zini, ja mēs dzersim ūdeni no krāna par ēzelīšiem pārvērtīsimies.

 

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. 
 
Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!
Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!
 

Piedalies JŪLIJA joku konkursā! Balvā Zili brīnumi

Šajā mēnesī galvenā balva - ģimenes biļete zinātkāres centrā Zili brīnumi un Alda Kalniņa grāmata Zili brīnumi

Reklāma
Reklāma

Labā ziņa, ka grāmatu saņems kopā 5 konkursa dalībnieki!

 

Aldis Kalniņš plašākai auditorijai pazīstams kā humorists, kurš veidojis un piedalījies tādos televīzijas humora šovos kā “Brīnumzeme”, “Savādi gan”, “Ak, kungs”, kā arī bijis LNT horoskopu šova “Runā ar zvaigznēm” vadītājs.

 

Pirms pāris gadiem Aldis Kalniņš sevi pieteica kā autoru un izdeva grāmatu „Zili brīnumi”, kuras nu jau ceturto, papildināto izdevumu no jūlija var iegādāties grāmatnīcās visā Latvijā. Autors grāmatas izveidošanu pamatojis ar vēlmi “radīt jaunu izglītības un izklaides platformu bērniem, kuras galvenais mērķis - lai mācības noritētu ar prieku”.

Šo moto veiksmīgi realizē arī paša izveidotais zinātkāres centrs “Zili brīnumi”, kas atrodas “Galleria Riga” 5. stāvā. Centrā tiek organizētas dažādas radošas nodarbības un eksperimentāli priekšnesumi, kā rezultātā bērni iegūst reālas zināšanas (kas ir gaisma, kā rodas vējš, zibens utt.).

 

Grāmatas pamata mērķauditorija ir jaunāko klašu skolēni vecumā no 7–11 gadiem, kā arī viņu vecāki, kuri vēlas atraktīvā veidā ar saviem bērniem pārrunāt, pēc autora vārdiem, “sociālās fizikas” jautājumus: Kas ir attālums? Cik liela var būt pacietība? Vai viss ir tā kā izskatās? Vai viss ir acīm redzams un rokām taustāms? Vai skaņa ietekmē mūsu uzvedību? Grāmata piedāvā atbildes uz šiem un citiem jautājumiem. Saskaņā ar autoru, grāmatā apkopotas pavisam parastas lietas, tikai skatījums uz tām ir neikdienišķs. “Katram no mums ir iespēja tos (brīnumus) atklāt, tikai jāpacenšas uz šķietami parasto paraudzīties no cita skatupunkta, un tad pasauli ieraudzīsim, sajutīsim, uztversim pavisam citādu. Par to arī ir šī grāmata – kā piedzīvot brīnumus un pašiem tos radīt.”

 

Grāmata nopērkama grāmatnīcās visā Latvijā. Tie, kas grāmatu līdz augusta beigām iegādāsies “Jumava” grāmatnīcās, saņems īpašu “brīnumu” kuponu zinātkāres centra “Zili brīnumi” apmeklējumam!

 

Līdz 1. septembrim iegādājoties grāmatas "Zili brīnumi" jauno izdevumu apgāda "Jumava" grāmatnīcu tīklā, lasītāji saņems Brīnumkuponu - 10% atlaidi zinātkāres centra "Zili brīnumi" apmeklējumam Rīgā ("Galleria Riga" 5. stāvā, Dzirnavu ielā 67) vai Daugavpilī (bijušā kinoteātra "Renesanse" telpās, Vienības ielā 30)! Grāmatnīcu adreses atradīsiet www.jumava.lv sadaļā "Grāmatnīcas".

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Jūlija konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 2. augustam (ieskaitot).