Pastāsti, kā tu dzīvo zaļi un kopā ar ģimeni brauc uz BEZMAKSAS 3 dienu nometni "Daba dziedē"

Mūsdienās arvien vairāk un vairāk cilvēki atgriežas pie dabas - lai gūtu spēku, veselību, mieru un harmoniju. Tāpēc no vecmāmiņu pūralādēm velkam ārā dažādus padomus un ieteikumus, ko likt lietā veselības uzlabošanas un nostiprināšanas nolūkā, mājsaimniecības darbu veikšanā un vienkārši dabai draudzīgā dzīvesveida realizēšanā. 

Nometnē Daba dziedē pavadīsi 3 brīnišķīgas dienas kopā ar ģimeni un domubiedriem.

FOTO: Shutterstock.com

Nometnē "Daba dziedē" pavadīsi 3 brīnišķīgas dienas kopā ar ģimeni un domubiedriem.

Lai aktualizētu zaļo domāšanu un atbilstošu dzīvesveidu, Latvijas zaļās farmācijas kompānija “Silvanols” projekta "Daba dziedē" ietvaros organizē zaļā dzīvesveida padomu konkursu.

 

Balvā - 10 ģimenēm (2 pieaugušie + bērni) būs iespēja bez maksas piedalīties "Daba dziedē" nometnē, kas notiks no 20. līdz 22. jūlijam viesu namā "Brūveri". 

 

Nometnē plānotas dažādas nodarbības un meistarklases par veselīgu uzturu un pareizu ēšanu, dabiskām veselību uzlabošanas metodēm, radošuma attīstību bērniem un pieaugušajiem, dabiskumu sevis harmonizēšanā un attiecību veidošanā. Dalībniekiem būs iespēja degustēt dažādus Latvijā ražotus gardumus un izbaudīt pirts rituālus, pavadīt laiku kopā ar līdzīgi domājošiem un savu ģimeni mierpilnu trīs dienu garumā. 

 

 

  • Kādus augus, kad un kā ievāc ziemas krājumiem?
  • Kāda ir iecienītākā spēcinoša ievārījuma recepte?
  • Kādus dabiskus līdzekļus izmanto mājas kopšanā?
  • Vai ir kādas īpašas imunitāti stiprinošas receptes vai metodes?
  • Pats gatavo rotaļlietas no dabas materiāliem?
     

Savus zaļā dzīvesveida padomus un pieredzi sūti uz liga@mammam.lv līdz 15. jūlijam, norādot savu vārdu un uzvārdu, tālruņa numuru, bērnu vecumu.  Ģimenes, kuras dosies uz nometni, izziņosim 16. jūlijā. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Par projektu "Daba dziedē"

“Daba dziedē” ir Latvijas dabas iedvesmots projekts, kas apvieno Latvijā ražotus dabiskus zīmolus, vadošos veselīga dzīvesveida un sevis pilnveidošanas ekspertus. “Daba dziedē” esam radījuši, lai pulcētu kopā cilvēkus ar līdzīgiem uzskatiem, kas dabiskumu un veselību uztver kā dzīvesveidu, izvēlas un novērtē Latvijā ražotus produktus.

“Daba dziedē” izveidotājs ir Latvijas zaļās farmācijas kompānija “Silvanols”, kas jau vairāk kā 20 gadus ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles, lai padarītu dabas dziedinošo spēku tuvāku un pieejamāku cilvēkiem visā pasaulē. Starp “Silvanols” draugiem jau ir daudzi Latvijas vadošie medicīnas speciālisti, farmaceiti un klienti, kas ir par dabisku un veselībai draudzīgu produktu izvēli. Patiesi ceram, ka “Daba dziedē” koncepts spēs piesaistīt aizvien jaunus šāda viedokļa piekritējus, lai kopīgi iesaistītos “Daba dziedē” aktivitātēs, padarot Latviju un visas sabiedrības domāšanu vēl zaļāku,

Mēs ticam, ka daba tiešām dziedē, un aicinām visus pievienoties “Daba dziedē” draugu pulkam, nākt ciemos uz “Daba dziedē” telti, iepazīties ar aktualitātēm mūsu mājas lapā, uzdot savus jautājumus, apmeklēt mūsu rīkotās lekcijas, atbalstītos pasākumus un citas aktivitātes, lai klātienē tiktos ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem un iepazītos ar jaunākajiem uz dabiskām izejvielām balstītajiem produktiem un to radītājiem.

 

Ieskaties: www.dabadziede.lv