Mini sendviča uzkoda un ātrā marinādīte cūkgaļai

Vasara - pikniku un uzkodu laiks. Gatavojam nākamo uzkodu pilnvērtīgam piknikam vai barbekjū ballītei!

Ko tur daudz bilst - neticami garšīgi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ko tur daudz bilst - neticami garšīgi!

Sastāvdaļas:

  • 10 mini graudu bulciņas
  • cūkgaļas fileja (sāls, pipari, ķiploks, nedaudz etiķis un ūdens - marinādei)
  • salātlapas
  • tomāti
  • siers
  • majonēze
  • ola
  • rīvmaize

Gatavošana:

  • Cūkgaļas fileju sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  • Uzspiež nomizotu ķiploku, pievieno nedaudz etiķi.
  • Visas sastāvdaļas samaisa un liek gaļu marinēties uz apmēram trim stundām.
  • Kad gaļa iemarinējusies, to viegli izklapē ar gaļas āmuriņu.
  • Apvārta olā un rīvmaizē - cep gatavu.
  • Mazās bulciņas iegriež līdz pusītei, iespiež nedaudz majonēzi.
  • Tad ieliek salātlapu, izcepto gaļas šķēlīti, šķēlīti tomāta un šķēlīti siera.
  • Visas bulciņas ieliek uz pāris minūtēm cepeškrāsnī, līdz siers ir pakusis.
  • Bulciņas ņem ārā no cepeškrāsns un pasniedz karstas - pazudīs vienā mirklī!

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas