Brīnums: Profesionālas dzemdību fotogrāfes labākie fotomirkļi

Fotogrāfe Leilani Rodžersa (Leilani Rogers, www.photosbylei.com) specializējas uz dzemdību māksliniecisku iemūžināšanu. Viņa ir viena no pieredzējušākajām dzemdību fotogrāfēm pasaulē, kas piedalījusies un fotogrāfējusi vairāk nekā 50 dzemdības.

Brīnums, ko vērts iemūžināt - bērniņa nākšana pasaulē

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Brīnums, ko vērts iemūžināt - bērniņa nākšana pasaulē

 

No neskaitāmiem simtiem fotogrāfiju Rodžersa izvēlējusies 20 pašas labākās un interesantākās bildes, kuras nu var apskatīt arī citi.

Taujāta par neparastākajiem piedzīvotajiem mirkļiem, fotogrāfe kā min vairākas „Pirms vairākiem gadiem man bija iespēja piedalīties dvīņu mājas dzemdībās.  Turklāt abi bērni piedzima „laimes krekliņos”.
 

Reklāma
Reklāma

Šis mirklis bija tik neparasts, ka pilnībā nostiprināja Rodžersas pārliecību, ka dzemdības ir viens no brīnumainākajiem procesiem, ko vispār ir vērts iemūžināt.

Aizkustinošs brīdis bija arī 7 gadus vecās meitenes piedalīšanās sava brālīša dzemdībās. Viņa atbalstīja mammas muguru. “Tas viss notika tik klusi un dabiski, ka šaubām par to, vai visai ģimenei jāiesaistas šajā procesā, nepalika vietas.”
 

Pirms dažiem mēnešiem fotogrāfei bija iespēja piedalīties arī ķeizargriezian operācijas fotografēšanā. “Esmu daudzas reizes bijusi dzemdībās, kas beidzas ar operāciju, bet man nekad neļāva fotografēt pašas beigas. Nesen šāda iespēja radās un tapa pirmās ķeizargrieziena operācijas fotogrāfijas. Bērna piedzimšana ir skaista jebkuros apstākļos!”


Avots: babycenter.com