Avon rada iespējas!

Jaunās māmiņas saskaras ar vairākām problēmām, un nereti viena no tām ir naudas līdzekļi. Kā nodrošināt sevi finansiāli, ja mājās ir mazs bērns?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Valsts nodrošina bērnam pabalstu, tomēr ar to ne vienmēr ir pietiekami dažādiem izdevumiem – ratiem, jaunai gultiņai vai citām, bērnam nepieciešamām lietām. Tik daudz jaunu lietu nozīmē daudz jaunu tēriņu. Tāpēc, neskatoties uz pabalstiem, tie vecāku maciņā rada pamatīgu robu. Tāpēc ir saprotams, kāpēc jaunās ģimenes galvenā problēma ir atrast veidu kā gūt papildus ienākumus. Bet kāpēc gan neapvienot bērna auklēšanas laiku ar iespēju gūt papildus ienākumus? Mums ir risinājums!

 

Avon strādā daudz sieviešu, kas ir ne tikai veiksmīgas sievietes, bet arī mīlošas mātes. Pievienojoties Avon, tu pati veido darba grafiku un reizē arī izzini skaistuma pasauli. Mums jau ir tūkstošiem konsultantu un pārdošanas vadītāju visā Latvijā, kuri veiksmīgi nopelna papildus naudu un velta daudz laika arī ģimenei un atpūtai.

 

Konsultanta amats no tevis neprasa papildus ieguldījumu, bet dod iespēju izmantot godalgotu un inovatīvu kosmētiku, iespēju piedalīties apmācībās, attīstīt biznesa vadīšanas iemaņas un atklāt savus talantus. Šo darbu tu vari veikt, kur vien vēlies – pavadot laiku ar draudzenēm, kafejnīcā vai rotaļu laukumā. Avon tavas ērtības ir pats svarīgākais. Noformēt pasūtījumu ir viegli un saņemt to var jebkurā tev tuvākajā pasta nodaļā vai pakomātos dažu dienu laikā. Pateicoties Avon 100% garantijai, tev ir trīs mēneši, lai izmēģinātu un atgrieztu produktu, ja tas nav tev piemērots. Zemāk ir Avon īpašās kampaņas lapa – pievienojies Avon tagad un iegūsti jauno Avon produktu dāvanā. Ātri un vienkārši Avon vari pievienoties šeit

Reklāma
Reklāma

 

Kāpēc kļūt par Avon konsultantu?

Avon ir starptautisks kosmētikas kompānija, ko pazīst un atzīst miljoniem sieviešu, neatkarīgi no vecuma un kultūras tradīcijām. Avon sniedz miljoniem sieviešu visā pasaulē iespēju būt skaistām un neatkarīgām. Šodien Avon ir vairāk nekā 6,5 miljoni konsultantu visā pasaulē, kas iegādājas skaistumkopšanas produktus, smaržas, ādas kopšanas līdzekļus un piederumus. Avon arī rūpējas par sieviešu labklājību – atbalstām kampaņas cīņai pret krūts vēzi un vardarbību ģimenē Latvijā un pasaulē.