Ak, pasaulīt! Sieviete tikai dzemdību dienā uzzina, ka ir stāvoklī. Divreiz!

Stāsta varone ir 6 bērnu mamma Tavanda (Tawanda), kura divās no grūtniecībām pat nenojauta, ka ir bērniņa gaidībās. 

Dažkārt gadās, ka sieviete pat nenojauš, ka gaida bērniņu.

FOTO: Shutterstock.com

Dažkārt gadās, ka sieviete pat nenojauš, ka gaida bērniņu.


Sešu bērnu māte bija pārteigta, kad viņai piedzima pirmais bērns pēc traka izbrauciena ar taksi, un viņas jaunākais bērns piedzima draugu mājās, kamēr sieviete ar draugiem grillēja gaļu. “Man nebija ne mazākās nojausmas, ka esmu stāvoklī,” stāsta Tavanda.


Tavandas pirmdzimtais nāca pasaulē ekstrēmos apstākļos - izbaudot vakaru ārpus mājas ar draudzenēm, Tavanda sāka izjust spēcīgas sāpes. Neviens nenojauta, kas sekos. Pirmo dzemdību laikā Tavandai nācās izmisīgi uz ielas stādināt taksi. Drīz viņa juta, ka noiet augļūdeņi un viņa juta, ka ”kaut kas nāk ārā”. ”Es biju tik pateicīga, kad kāds taksists apstājās, es domāju, ka viņš redzēja, kādas sāpes ir lasāmas manā sejā.” Kad Tavanda sajuta mitrumu starp kājām, viņa nodomāja, ka tas ir urīns, tomēr drīz vien aptvēra, ka tie ir augļūdeņi, un, ka viņa drīz dzemdēs bērnu.


Tomēr ar to Tavandas stāsts nebeidzas. 13 gadus vēlāk tas notika atkal, šoreiz draugu mājās. Tomēr Tavanda nav vienīgā, kas ir piedzīvojusi pārsteiguma dzemdības.

 

FOTO: Kristāla piedzīvojusi divas dzemdības, iepriekš nenojaušot, ka gaida bērniņu. 

Reklāma
Reklāma


Kristāla (Crystal) piedzīvoja divas “pārsteigumu” dzemdības gada laikā, un viņa stāsta, ka viņai nebija ne mazāko aizdomu, ka viņa abas reizes būtu bijusi stāvoklī. “Es jau pirmajās dzemdībās biju ļoti pārsteigta par to, kā bērni var piedzimt, kamēr es lietoju pretapaugļošanās tabletes. Kā tas var notikt vienreiz, nemaz nerunājot par divām reizēm? Trakums!” Kristāla domāja, ka viņas sāpes ir saistītas ar nierakmeņiem, tomēr drīz vien uzzināja, ka viņai ir sākušās dzemdības. Tikai gadu pēc pirmajām dzemdībām, Kristāla dzemdēja vēl vienu bērnu savas māsas mājās, iepriekš nezinot, ka ir stāvoklī. Kristāla savu bērnu dzmedēja māsas mājas vannasistabā, klāt esot Kristālas māsai un draugam.

 

Avots: http://www.mirror.co.uk/

Rakstu publicēšanai sagatavojusi Ita Petrika, speciāli Mammamuntetiem.lv