Skaisti mirkļi: Sievietes, kas zīda savus bērnus. FOTO

Bērna barošana ar krūti ir tik dabīga un tik skaista! Par spīti sabiedrībā valdošajam uzskatam, ka barojošai māmiņai ir jāslēpjas no sabiedrības acīm, šīs fotogrāfijas pierāda, ka ikviena sieviete var izskatīties dievišķi un satriecoši brīdī, kad zīda mazuli.
 

Fotogrāfiju autore lietuviete Ivette Īvens

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Fotogrāfiju autore lietuviete Ivette Īvens

Lietuviešu izcelsmes Čikāgā dzīvojoša fotogrāfe Ivetta Īvensa ir izveidojusi fotogrāfiju sēriju, kurās redzamas mātes, kas zīda savus bērnus. Ivette ir 25 gadus veca un pati audzina divus bērnus.

 

Ivette baroja savu vecāko dēlēnu līdz trīs gadu vecumam, turklāt viņa to darīja, neslēpjoties. "Es zīdīju bērnu gan baznīcā, gan jautrās draugu ballītēs un neredzu tajā neko nenormālu. Es uzskatu, ka māte drīkst barot savu bērnu jebkur, ja viens viņam tas ir nepieciešams.“ Bērns pats zinās, kad ir pienācis laiks zīst mammas krūti. Mammai vinkārši jāpaļaujas uz to un nav jāklausās svešinieku ieteikumi šajā tik personiskajā jautājumā".

 

 

Reklāma
Reklāma

 

Nesen fotogrāfe atklāja savu darbu izstādi Čikāgā. Tās nosaukums "Es zīdu savu bērnu". Ir izdota arī grāmata ar fotogrāfijām, kurā bērna zīdīšanas process redzams kā mierpilns un harmonisks brīdis.