Izdota CD dziesmu izlase "Vislabākās latviešu dziesmas bērniem"

Populārajā izlašu sērijā „ Vislabākās....” izdota jauna dziesmu izlase, kurā apkopotas visu laiku populārākās dažādu komponistu dziesmas latviešu valodā, kuras bijušas pieprasītas dažādos laikos un ir neatņemama sastāvdaļa visa veida jauniešu un bērnu pasākumos arī šodien. Šīs dziesmas skan bērnudārzos, skolās un pašdarbības ansambļu koncertos un tās ir iemīlējuši dažādu paaudžu klausītāji.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


CD iekļautas dziesmas no populārām Latvijas Radio pasakām, kā arī no slavenām un jau par leģendārām uzskatītajām animācijas filmām, kinofilmām un teātru izrādēm. Izlasē atrodamas Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Arvīda Žilinska un citu komponistu dziesmas ar Raiņa, Imanta Lasmaņa, Ojāra Vācieša, Ineses Zanderes, Jāņa Petera, Ziedoņa Purva, Guntara Rača un citu dzejnieku vārdiem. Jaunais CD ir pieejams atsevišķi, kā arī komplektā ar pavisam nesen izdoto un labas atsauksmes guvušo nošu grāmatu „100 populārākās latviešu dziesmas bērniem 1.daļa”. 


Izlasē iekļautas dziesmas - Joka pēc alfabēts, Zilais putniņš, Rabarberu rausis, Maziņš esmu es, Astoņi kustoņi, Miega vilcieniņš, Lāčuks muzikants, Lidojums ar gaisa balonu, Ellē velnu daudz, Anniņa vanniņā, Princesīte un trubadūrs, Senos laikos, Āzītis, Cāļus skaita rudenī, Lācis, Ežuks, Putniņš uz zara, Mammīte – bitīte!, Dziesma par slinko Jānīti un Mākonītis un Mākonīte.


Mp3 versijā izlase lejupielādējama portālos Doremi.lv un iTunes. 
            

Reklāma
Reklāma