Kuprainā sieviņa par savu aklo vīriņu: es esmu viņa acis, viņš man ir viss...

Pasaules apbrīnu ieguvis kāds gados vecs pāris savstarpējās mīlestības dēļ. 80 gadus vecais Huangs Funens (Huang Funeng) ir kļuvis akls kādas acu slimības dēļ. Savukārt 76 gadus vecā Veija Guija (Wei Guiyi) cīnās ar osteoporozi. Taču tas netraucē katru dienu doties ārpus mājas. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Cilvēkus visā pasaulē saviļņojis fakts, ka mīlestība patiešām var pastāvēt ne tikai slimībā, bet arī veselībā, jo pāris laulības solījumu viens otram deva pirms 55 gadiem. 

Pēdējos 30 gadus kopš Huangs zaudēja redzi, Veija vīram palīdz pārvietoties pa ciemu, vadot viņu ar bambusa nūjas palīdzību. Neskatoties uz to, ka Veija pati cieš no osteoporozes, pāris atzīst, ka nav zaudējuši dzīvesprieku un ar nepacietību gaida katru jaunu dienu.  

Huangs un Veija stāsta, ka viņiem solījums, ko devuši viens otram kāzu dienā, ir svēts. Viņi aicina arī citus rūpēties par mīlestību un neļaut slimībām likt šķēršļus kopējā dzīves ceļā. 

Reklāma
Reklāma

Sieva stāsta, ka visu šo gadu garumā stāstījusi vīram par apkārt notiekošo. Līkā sieviņa mīļi teic: "Es esmu viņa acis, viņš man ir viss."

 

Avots: www.dailymail.co.uk