Video sveicieni gaviļniekam

Lielu pārsteigumu jubilāram sagādās paziņu un draugu veidots video sveiciens. Tas ir risinājums dažādām situācijām, piemēram, ja radinieki atrodas ārpus valsts.

Video sveicieni gaviļniekam

FOTO: Shutterstock.com

Lielu pārsteigumu jubilāram sagādās paziņu un draugu veidots video sveiciens. Tas ir risinājums dažādām situācijām - ja draugi vai radinieki atrodas ārpus valsts vai nevar ierasties, netiek rīkotas lielas svinības vai jubilārs neatzīmē savus svētkus.

Ne vienmēr uz svinībām ir iespēja ielūgt visas paziņas, radus un draugus, it īpaši, ja svinības ir nelielas vai vecuma grupas atšķiras. Tāpēc video sveicienā jubilāru var apsveikt bijušie skolotāji, piemājas veikala darbinieki, kolēģi un citi neaicinātie viesi. Komiskas situācijas skatīšanās procesā radīs, ja video novēlējumu būs teicis arī vienkāršs garāmgājējs. 

Video iespējams veidot ļoti nopietnu vai jautru un asprātīgu, lielākoties tas atkarīgs no jubilāra. Mazākie sveicēji var uzdziedāt kādu dziesmu, uzdejot vai noskaitīt dzejoli. Lielākie sveicēji var izpausties radoši, veidojot kopīgus un neparastus sveicienus. 

Reklāma
Reklāma

Idejas variet smelties arī internetā, jo šādi sveicieni kļūst arvien populārāki.