Drošības festivāls "Piedzīvojumu vasara 2015"

Par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, pasākumu operators “UNTITLED pasākums”, sadarbībā ar LR Valsts policiju un Rīgas domes atbalstu, 30.maijā no plkst. 12.00 līdz 18.00 Rīgā, Esplanādē rīkos ģimeņu drošības festivālu „Piedzīvojumu vasara”

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Drošības festivāls “Piedzīvojumu vasara”, kurš norisināsies jau trešo gadu,  ir jautrs pasākums visai ģimenei.  Pirms vasaras iestāšanās ir vērts atcerēties un iemācīties lietas, kas palīdzēs brīvlaiku pavadīt droši un bez liekām raizēm.

 

Vieta: Esplanāde, Rīgā.
Laiks: 30.maijā plkst. 12:00 - 18:00

 

Pasākuma galvenais mērķis paliks nemainīgs – papildināt bērnu, jauniešu, kā arī pieaugušo zināšanas par būtiskiem drošības aspektiem, lai vasara tiktu aizvadīta tikai pozitīvās noskaņās. Sekojot aizvadīto gadu labajai pieredzei, arī šogad pasākumu norises teritorijā tiks iekārtotas dažādas tematiskās zonas:

  • Kā rīkoties ugunsgrēka gadījumā vai ja mājā izplūdusi gāze? 
  • Kas jāievēro, atrodoties pie vai uz ūdens?
  • Kas noteikti jāzina, apejoties ar elektroierīcēm?
  • Kādi noteikumi jāievēro, atrodoties uz ceļiem un ielām?
  • Kas jāievēro, dodoties ceļojumā ārpus valsts?

Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem uzskatāmi sniegs speciālisti no Valsts policijas, Rīgas pašvaldības policijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, Valsts robežsardzes, Valsts ieņēmumu dienesta, kā arī uzņēmumiem “Latvijas gāze”, “Sadales tīkls” u.c.

Reklāma
Reklāma

 

Visas dienas garumā ģimenēm būs iespēja arī tuvāk aplūkot operatīvo dienestu transportlīdzekļus un uzzināt vairāk par dienestu un uzņēmumu ikdienas darbu. Tāpat, apmeklētājus priecēs kinologu un dienestu suņu paraugdemonstrējumi, būs iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, kā arī satikt jau labi zināmos dienestu talismanus. 

Visi drošības festivāla apmeklētāji ir aicināti pasākumā piedalīties, izmantojot „Piedzīvojumu kartes” - tajās būs atzīmēti punkti pasākuma teritorijā, kurus apmeklējot un izpildot speciālistu uzdotu uzdevumu, varēs saņemt zīmoga nospiedumu. Sakrājot visus zīmogu nospiedumus, atklāsies drošības festivāla apslēptais ziņojums. 

Plašāku informāciju meklējiet ŠEIT!