Ekskluzīva iespēja! Piesakies testam un izvizini bērnu ar luksusa klases elektroauto!

Latvijā ir pieejams līdz šim nebijis ekskluzīvs elektroauto bērniem. Kompānijas Henes ražotie luksus klases bērnu elektroauto BROON F830 un M7 Premium aprīkoti ar maksimālu drošības sistēmu, izsmalcinātu dizainu un jaunākajām tehnoloģijām, nodrošinot bērnam vislabāko braukšanas pieredzi. Tehniskie parametri ļauj šo auto pielīdzināt īstam jaunākās paaudzes elektroauto, tikai samazinātā izmērā, kas to padara ne tikai par izcilu automašīnu, bet arī par ekskluzīvu rotaļlietu. 

Piesakies un izmanto izdevību pavizināt savu bērnu ar šādu superauto!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piesakies un izmanto izdevību pavizināt savu bērnu ar šādu superauto!

Nu arī tev ir iespēja pieteikties, lai izvizinātu savu bērnu ar šo lielisko auto, kas paredzēts bērniem vecumā no 2 līdz 7 gadiem! 

Kas tev jādara?

Raksti pieteikumu līdz 31. maijam uz e-pastu audra@mammam.lv, norādot savu vārdu uzvārdu, bērna vecumu, tālruņa numuru. 

Sešus testa dalībniekus paziņosim 1.jūnijā

 

Testa braucieni notiks Mārupē. Par auto testēšanas laiku vienosimies individuāli. Katram dalībniekam būs iespēja stundas garumā izvizināties ar BROON F830 vai M7 Premium, kā arī pārliecināties par šī elektroauto kvalitāti un tā iespējām. 

 

 

Reklāma
Reklāma

Par ekskluzīvajiem bērnu elektroauto BROON F830 un M7 Premium

Luksus klases elektroauto BROON F830 un M7 Premium ir apvienotas jaunākās auto un IT tehnoloģijas, kas bērnam ļaus piedzīvot unikālu pirmo braukšanas pieredzi, bet vecākiem justies pārliecinātiem, ka pārvietošanās ar šo auto ir pilnīgi droša. Auto pieejami trīs atšķirīgi braukšanas režīmi – komfortabls, normāls un dinamisks. Maksimālais ātrums līdz 7 km stundā. Turklāt ja mazais vēl pats neprot vadīt šo superauto – tētis vai mamma viņu var vadīt ar tālvadības pults palīdzību. Unikālais elektroauto piemērots bērniem līdz 35 kg.


Automašīnas BROON F830 vadība notiek caur Android OS planšetdatora kontroles paneli. Trešās paaudzes BROON modelim F830 ar 7 collu Android planšetdatoru pieejams plašais Google Play veikala piedāvājums, kas padara automašīnu ne tikai par pārvietošanās līdzekli, bet arī par izglītības un izklaides centru.


Automašīna BROON F830 aprīkota ar jaudīgu duālo 12V motoru, elektrisko stūres mehānismu, gāzes amortizatoriem, elektriskiem gāzes un bremžu pedāļiem, atveramu un aizveramu motora pārsegu, bagāžas nodalījumu un durvīm, uretāna putu riepām, LED lukturiem, pagrieziena rādītājiem, aizmugures un bremžu lukturiem. Elektroauto tiek darbināts ar akumulatora palīdzību, kas ir viegli izņemams un ieliekams atpakaļ korpusā, tādējādi atvieglojot uzlādes procesu. Vienā akumulatora uzlādes reizē automašīna var nobraukt vidēji 20 km.


Ergonomiski izstrādātais ādas sēdeklis ar četru punktu drošības jostu nodrošina bērnam visērtāko un pareizāko sēdēšanas pozu, kas palielina drošību un mazina bērna nogurumu.  Stūre un pedāļi ir izvietoti pozīcijās, kas nodrošina bērnam ērtu braukšanu. Auto bremzēšanas režīmu var izvēlēties starp automātisko, kas domāts iesācējiem, un manuālo režīmu jau pieredzējušākiem braucējiem. 
BROON tika radīts ar mērķi nodrošināt visdrošāko braukšanu bērniem, saglabājot īsta braucoša auto īpašības. 

 

Testam ir pieejami divi modeļi – BROON F830 un M7 Premium. 

 

Ieskaties: www.supercar.lv