Mēs taču no šitiem mikrobiem varam izcept pankūkas!

Iesūtījusi Inga Krieviņa.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Spiežam ābolu sulu. Kad ome ņem ārā biezumus, Miks (4 gadi): "Ome, mēs taču no šitiem mikrobiem varam izcept pankūkas." 

 

Vakrā Miku nolieku gulēt. Kad eju prom uz savu istabu, Miks: "Atnāc pie manis pēc kāda brītiņa nekā vēlāk." 

 

Braucam uz laukiem. Mašīnā skan radio, kura skan klusi. Es gribu pagriezt skaļāk. Miks: "Negriez skaļi, es tāpat skaļi dzirdu ar ausīm." 

 

Miks (4 gadi 9 mēneši) guļ uz vēdera. Ome uzliek savas kājas uz Mika pēdām. Miks: "Noņem kājas no maniem pakaušiem." 

 

Miks skatās grāmatiņu par profesijām. Mācāmies pēc bildēm, kā to profesiju sauc. Rādu uz pavāru un prasu: "Kas tas ir?" Miks atbild: "Ēdnieks."

 

Braucam ar mašīnu uz laukiem, laika īsināšanai spēlējam dažādas spēles. Šoreiz Miks (5 gadi) ierosināja, ka spēlēsim spēli nosaucot, kādi veikali ir. Es: "Saimniecības veikals." Tētis: "Būvniecības veikals." Miks: "Ēdamnīcas veikals." 


Piedalies MAIJA joku konkursā! Balvā koka skrejritenis DIP DAP!

Reklāma
Reklāma

Aizrautīgi, droši, kvalitatīvi un skaistu dizainu – tādi ir Latvijā ražotie DIP DAP koka skrejriteņi jeb līdzsvara riteņi jaunākiem bērniem. DIP DAP divriteņi ir bez pedāļiem vai papildus ritenīšiem, kas tādā veidā attīsta bērniem vecumā no 2 līdz 5 gadiem līdzsvara izjūtu un koordināciju. Mazais riteņbraucējs būs sajūsmā par jaunatklātajām iespējām pārvietoties ar DIP DAP riteni.

 

 

No pagājušā gada DIP DAP savu riteņu piedāvājumu ir papildinājis ne tikai piedāvājot līdzsvara ritenīšus vēl jaunākiem bērniem - sākot jau no diviem gadiem, bet arī plašs piedāvājums ar krāsainiem koka rāmjiem. Šī gada jaunums – krāsotie DIP DAP košās pavasara krāsās!

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Maija konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 2. jūnijam (ieskaitot).