Joku konkurss! Maija uzvarētājam balvā krāsainais skrejritenis DIP DAP

Nupat jau pavasaris labi iesācies. Un joku konkursa balvas ļoti atbilstošas šim krāsainajam un smaržīgajam gadalaikam - aprīļa uzvarētājs, kurš nu ir noskaidrots, mielosies ar Rūjienas saldējumu 50 EUR vērtībā, bet maija jautrākā joka iesūtītājs saņems līdzsvara skrejriteni no DIP DAP. Tādēļ nekavējies un piedalies!

 

Piedalies joku konkursā! Bērns būs laimīgs par šādu braucamrīku.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedalies joku konkursā! Bērns būs laimīgs par šādu braucamrīku.

Par APRĪĻA jautrāko esam izvirzījuši Zanes Eidas iesūtīto anekdoti "Kuš, vecā ome, stūrē!"
 

Balvā​ Rūjienas saldējums 50 EUR vērtībā!

Rūjienas saldējums, kas gatavots no dabīga piena un krējuma, ir gadsimtos pārbaudīta vērtība. Neskatoties uz dažādiem pārmaiņu laikiem, rūjienieši ir spējuši saglabāt labo tradīciju - ražot augstvērtīgus piena produktus no labākajām izejvielām. 


APRĪĻA LABĀKAIS JOKS:  

Roberts, 2,5g savu vecmāmiņu dēvē par omu, jo to ir vieglāk izrunāt, taču vecmāmiņa vēl nav atmetusi cerību, ka reiz tiks pārdēvēta. Reiz, braucot mašīnā, vecmāmiņa Robertam saka: "Robertiņ, saki: "Vec-mā-mi-ņa!" Roberts uzvarētāja tonī atbild: "Oma!" Vecmāmiņa lūdz otrreiz: "Saki, vecmāmiņa!"  Roberts sarauktu pieri un dusmīgi saka: "Kuš, vecā ome - stūrē!" (Jo vecmāmiņa sēdēja pie stūres) :D

 

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. 
 
Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!
Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!
 
 


Piedalies MAIJA joku konkursā! Balvā koka skrejritenis DIP DAP!

Aizrautīgi, droši, kvalitatīvi un skaistu dizainu – tādi ir Latvijā ražotie DIP DAP koka skrejriteņi jeb līdzsvara riteņi jaunākiem bērniem. DIP DAP divriteņi ir bez pedāļiem vai papildus ritenīšiem, kas tādā veidā attīsta bērniem vecumā no 2 līdz 5 gadiem līdzsvara izjūtu un koordināciju. Mazais riteņbraucējs būs sajūsmā par jaunatklātajām iespējām pārvietoties ar DIP DAP riteni.

 

Reklāma
Reklāma

 

No pagājušā gada DIP DAP savu riteņu piedāvājumu ir papildinājis ne tikai piedāvājot līdzsvara ritenīšus vēl jaunākiem bērniem - sākot jau no diviem gadiem, bet arī plašs piedāvājums ar krāsainiem koka rāmjiem. Šī gada jaunums – krāsotie DIP DAP košās pavasara krāsās!

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Maija konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 2. jūnijam (ieskaitot).