No jums atkarīga mazas meitenītes nākotne

Ļoti lūdzu jūs palīdzēt manai meitiņai Felicitai! Viņai draud mokpilna dzīve! Mana mazulīte katru dienu cieš no spēcīgām sāpēm un niezes, jo viņai lobās nost āda pa visu ķermeni. Man sirds sāp skatoties, kā Felicita raud sāpēs caurām dienām!

Mēs uzreiz devāmies uz izmeklēšanām, un alergologs konstatēja mūsu meitai atopisko dermatītu, kā arī iedzimtu govs piena, piena produktu un olu nepanesību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mēs uzreiz devāmies uz izmeklēšanām, un alergologs konstatēja mūsu meitai atopisko dermatītu, kā arī iedzimtu govs piena, piena produktu un olu nepanesību.

 

Felicita ir mūsu ceturtais bērniņš, kuru ļoti gaidījām. Mūsmājās bija jāienāk vēl vienam laimīgam bērna smaidam, bija jāskan vēl viena bērna priecīgiem smiekliem un bubināšanai. Bet diemžēl mūsu sapņi nepiepildījās: jau kopš dzimšanas, vēl slimnīcā mēs pamanījām uz meitenītes ādas retus izsitumus. Toreiz ārsti mierināja, ka jaundzimušajiem tā gadās, nav pamata uztraukumam. Tomēr viss izrādījās sarežģītāk: kad divu mēnešu vecumā es sāku barot Felicitu arī ar piena maisījumiem, sākās īsts murgs. Izsitumi noklāja visu ķermeni, tad uz ādas parādījās pleķīši, un Felicita vairs nevarēja aizmigt – nācās ilgi sēdēt ar viņu pie gultiņas, lai mazā nomierinās. Mēs uzreiz devāmies uz izmeklēšanām, un alergologs konstatēja mūsu meitai atopisko dermatītu, kā arī iedzimtu govs piena, piena produktu un olu nepanesību. Ārsta sacītais mani satrieca, jo manas dzīves jēga ir rūpes par manu bērnu veselību!

 

Nav iespējams iedomāties, kādas mokas cieš mūsu meitiņa! Lai viņa varētu gulēt naktīs, mums ir nepieciešams sīrups “Relax”. Ir regulāri jālieto arī mitrinošie krēmi un jāietur stingra diēta. Tas maksā milzu naudu: lai nodrošinātu meitiņai visu nepieciešamo vismaz kādam tuvākam laikam, ir vajadzīgi 1800 eiro, kuru mūsu ģimenei nav. Mēs ar vīru izmisīgi meklējam darbu, lai uzturētu ģimeni un samaksātu komunālos maksājumus. Tik tikko savelkam galus kopā, un nekas cits neatliek, kā lūgt jūsu palīdzību!

 

Felicita vēl ir pavisam maza, bet viņa jau visu saprot, viņa grib būt tāda pati kā citi bērni. Viņai ļoti patīk rotaļāties ar māsiņām un brālīšiem, viņai ļoti patīk dejot. Laikam sapņo par dejotājas karjeru nākotnē! Es negribu pat domāt, ka viņas sapņi varētu nekad nepiepildīties! Mūsu ģimene atbalsta mazulīti un novēl viņai visdrīzāko atveseļošanos! Jūs esat mūsu pēdējā cerība izglābt meitu no mokām! Ļoti lūdzu, ziedojiet viņas nākotnes dēļ!

 

Sīkāka informācija par meitenīti ir pieejama šeit:

Reklāma
Reklāma

http://labdaris.lv/lv/funds/view/150

Tālruņi ziedojumiem: 90006881 (maksa par zvanu — 1.42 EUR) un 90006771 (maksa par zvanu — 7.11 EUR).

Jūs varat palīdzēt mazajai arī ziedojot jebkādu summu uz zemāk norādītajiem kontiem, ierakstot maksājuma mērķī: “Veselības fonds: Felicita Skujiņa”.

 

Rekvizīti:

Nosaukums: Biedrība «Latvijas Labdaru Asociācija Labdaris.lv»
Reg. Nr: 40008173130
Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1- 1011, Rīga, LV-1050
-SWEDBANK- Swift: HABALV22
LV43HABA0551037990069
-CITADELE- Swift: PARXLV22
LV79PARX0016130480002
Paypal: paypal@labdaris.lv
labdaris@labdaris.lv
(+371) 27042568