Māte, kas domāja, ka viņas meita ir mirusi dzemdībās, satiek viņu pēc 49 gadiem. VIDEO

Kāda māte piedzīvoja atkalsatikšanos ar savu meitu pēc tam, kad 49 gadus uzskatīja viņu par mirušu. 76 gadus vecā Zella satika savu 49 gadus veco meitu, kas uzzināja par slimnīcā radušos kļūmi pirms 49 gadiem.

Zella stāsta, ka viņa ir nolēmusi noskaidrot, vai pirms 49 gadiem slimnīcā notikušais bija kļūda vai apzināts ļaunums.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zella stāsta, ka viņa ir nolēmusi noskaidrot, vai pirms 49 gadiem slimnīcā notikušais bija kļūda vai apzināts ļaunums.


Gilmora piedzima 1965. gada novembrī slimnīcā Misūrī, Amerikā. Medmāsa meitenes mātei Zellai paziņoja, ka bērniņš, kas piedzima 3 mēnešus pirms plānotā laika, ir dzemdībās mirusi. “Medmāsa pienāca pie manis un paziņoja, ka mana meita ir mirusi.” Gilmoru adoptēja citi vecāki, audžuvecāki domāja, ka meitenes vecāki no viņas atteicās. Kad Gilmorai bija 20 gadu, viņas audžumāte nomira, un meitene pārvācās uz Oregonu pie sava radinieka. Tad viņa uzsāka savas bioloģiskās mātes meklējumus. Gilmoras dēls un dvīņu meitas palīdzēja mātei meklējumos, izmantojot Facebook palīdzību, un, kad Zella tika atrasta, tika veikts DNA tests, lai pārliecinātos par radniecību. Tests norādīja radniecību ar 99,9997% precizitāti. 


Gilmora, kura ir kurla kopš 3 gadu vecuma, uzzināja jaunumus par savu māti no saviem bērniem ar zīmju palīdzību. Tad viņa pirmo reizi tika iepazīstināta ar savu mammu.
Gilmoras ģimene mēnesi pavadīja, lai savāktu nepieciešamo summu lidmašīnas biļetēm no Oregonas uz Saint Luisu. Sociālās kampaņas laikā tika savākti vairāk kā 8000 dolāri.
Zella televīzijas raidījumam atklāja: ”Dievs man ir sniedzis atpakaļ visu, ko velns man atņēma. Es to atgūšu. Es atgūšu savu meitu.” Zella stāsta, ka viņa ir nolēmusi noskaidrot, vai pirms 49 gadiem slimnīcā notikušais bija kļūda vai apzināts ļaunums. ”Es joprojām esmu šokā. Es nezinu, ko mēs noskaidrosim, kas tika izdarīts tajā naktī, kad mana meita dzima, bet es to noskaidrošu. Tiklīdz norims pirmā sajūsma par atkalsatikšanos, es meklēšu advokāta pakalpojumus.”


Slimnīca, kurā notika dzemdības, tika slēgta 1979. gadā. Ēka tika izveidota par senioru dzīvokļiem 2003. gadā. 

 

Meita uzzina, ka viņas mamma ir atrasta!

Reklāma
Reklāma

 

Rakstu publicēšanai sagatavojusi Ita Petrika, speciāli Mammamuntetiem.lv