Lieliska pavasara diēta: pazaudēti 6 kilogrami nedēļas laikā!

“Kad uzkāpu uz svariem, biju šokā!”, atceras rīdziniece un jaunā māmiņa Līga Kļaveniece. Šodien lasi interviju ar Līgu un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt dietologa konsultāciju!

Sākums bija grūts, bet kopumā Līgai izdevās zaudēt 6,5 kilogramus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sākums bija grūts, bet kopumā Līgai izdevās zaudēt 6,5 kilogramus.

 

– Kāda bija jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?
– Vienmēr esmu bijusi apaļīga. Par notievēšanu domāju diezgan bieži, bet nekad tā nopietni tam nepieķēros. Piemēram – apņēmos atteikties no saldumiem, balto miltu produktiem un dažādiem neveselīgiem našķiem, bet neizturēju vairāk par divām dienām. Vai arī – mēnesi gāju uz sporta zāli, bet laika trūkuma dēļ pārstāju to darīt. Beigās vienmēr atmetu uzsāktajam ar roku un svaru tā arī nenometu.


– Kas pamudināja sākt notievēt tieši tagad?
– Pirms trīs mēnešiem man piedzima meitiņa. Tā kā daudz laika pavadīju mājās, ēdu bieži un galvenokārt našķus. Rezultātā pieņēmos svarā vēl vairāk, par ko galīgi nepriecājos. Vēlējos justies skaista un pievilcīga, kā nekā – esmu ne tikai jaunā māmiņa, bet arī sieva. 


– Kāpēc izvēlējāties sākt tieši  Stokholmas diētu?
– Jau agrāk, pirms grūtniecības, internetā manīju reklāmas un lasīju pozitīvās atsauksmes. Bet tobrīd nomest svaru nebija svarīgākais. Tagad pienāca tas brīdis, kad sapratu – ja gribu, lai kaut kas manā izskatā mainās, ir pašai jāsper pirmo soli. Tā es aizpildīju testu un pieteicos diētai. 


– Kā veicās ar diētas ievērošanu?
– Varu teikt, ka visgrūtākās bija pirmās divas dienas. Pēc tam parādījās sātīgāki un man tīkamāki ēdieni un es viegli iegāju ritmā. Pēc pirmajām divām dienām arī jau varēja manīt izmaiņas. Biju šokā, uzkāpjot uz svariem. Kopumā nometu 6,5kg, kas bija patīkams pārsteigums un liels prieks!


– Ko jūs ieteiktu citām sievietēm, kas arī vēlas notievēt?
– Nebaidieties – tas nav reklāmas triks, Stokholmas diēta tiešām spēj mainīt tavu dzīvi un izskatu! Galvenais ir saņemties un sākt rīkoties. Kilogrami pazudīs un tu jutīsies lieliski! Ir īstais laiks sākt!

Reklāma
Reklāma

 

 

Aizpildi bezmaksas testu un uzzini savu notievēšanas potenciālu!


Izveido tieši Tev piemērotu uztura plānu Stockholmhealth.com un atbrīvojies no liekā svara nedēļas laikā, ēdot garšīgi un veselīgi!