Pieņemami vai pretīgi? Mamma zīda bērnu, sēžot uz... poda!

Sašutuma vilni izraisījusi kāda jauna sieviete, ievietojot savā Facebook.com kontā foto, kur redzams, kā meitiņa zīda krūti. Bet pati mamma sēž uz poda. Tiesa gan - ir arī atbalstītāji. Bilde savākusi jau vairāk kā 211,000 "patīk". 

Cilvēki asi diskutē par šo foto, nespēdami vienoties - tas ir pretīgi vai pieņemami.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Cilvēki asi diskutē par šo foto, nespēdami vienoties - tas ir pretīgi vai pieņemami.

Drosmīgo sievieti sauc Eliša Vilsone Bīča (Elisha Wilson Beach). Viņa ir sieva aktierim Maiklam Bīčam (Michael Beach). Sieviete paskaidro, ka šāda bilde atspoguļo mammas ikdienu, kas var būt dažāda. 

 

Daudzie komentētāji neslēpj sašutumu, ka šāds skats ir pretīgs, izsaka neizpratni, kā sieviete vispār ļāvusi sevi šādā brīdī fotografēt, un norāda, ka šāda bērna zīdīšana ir nehigiēniska. Atrodas arī aizstāvji, norādot, ka vairums cilvēku zobu birstes glabā vannasistabā, kas vienlaikus ir arī tualete. 

 

Eliša komentārus uztver pavisam mierīgi, saprotot, ka foto izraisījis vētrainu sabiedrības reakciju, vienlaikus norādot, ka šī bilde ir realitāte, no kuras nekaunas. Viņa norāda, ka daudzi sūdzas, ka sociālajos kontos cilvēki apzināti pasauli rāda pārāk perfektu, tajā paša laikā jūtas satriekti par nelielu devu patiesības. 

FOTO: Eliša kopā ar vīru. 

Reklāma
Reklāma

 

Pavisam nesen - 2014. gadā ažiotāžu sacēla kāda sociālā kampaņa, kura vēstīja, ka zīdītājām ar saviem mazuļiem nav jāslēpjas un jākaunas par to, ka bērniņam pienācis laiks pusdienot. 

FOTO: Kampaņas plakāts. 

 

Avots: Dailymail.co.uk