Maigais milzis un īkstīte. Aizkustinošs mīlas stāsts no Brazīlijas

Džoelsons Fernandess de Silva (Joelison Fernandes da Silva) ir 28 gadus vecs vīrietis, kas neraugoties uz milzīgo augumu, nebūt nebija visu sieviešu mīlulis. Puisis kopš bērnības sirga ar gigantismu un brieduma gados sasniedza 2 metrus un 33 cm lielu augumu. Skolā viņu apsmēja, darbu atrast bija grūti, tāpēc jaunietis gadiem ilgi neizgāja no savas vecāku mājās. Arī draudzenes viņam nebija.

Izmēram nav nozīmes, ja ir īsta mīlestība

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izmēram nav nozīmes, ja ir īsta mīlestība

Tomēr arī vientuļo brazīļu milzi aplaimoja laime un mīlestība, jo pienāca diena, kad viņš satika savu Īkstīti – 152 centimetrus garo un 21 gadu veco Evemu Medeirosu (Evem Medeiros) Pāris, kas visus pārsteidza, satikās internetā, kas arvien biežāk savieno mīlošas sirdis. Izlasi, ko par neparastajām attiecībām stāsta mīlas pāris Džoelsons un Evema.

“Ieraugot Evemu pirmo reizi, es iemīlējos uzreiz. Tā bija mīla no pirmā acu skatiena. Es gribēju būt ar viņu vienmēr un uz visiem laikiem. Tas, ka  auguma ziņā esam pilnīgi kontrasti, mani neuztrauca nemaz,” stāsta puisi.

Apkārtējie nu ir pieņēmuši, ka abi jaunieši ir kopā, bet attiecību sākumā gan draugi, gan ģimenes nebeidza vien uzdot jautājumus, kā valsts garākais vīrietis spēj sadzīvot ar tik maza izmēra sievieti. “Protams, ka cilvēki pieklājīgi brīnījās, kāds ir mans kājas izmērs, bet bija skaidrs, ka neuzdots, bet prātā paturēts jautājums bija arī par to, cik gan liels ir mans “mazais draudziņš”. Bet mums ir pilnīgi normālas attiecības. Cilvēki pielāgojas viens otram un  mēs neesam izņēmums.”


 

 


To, ka ar Džoelsona veselību kaut kas nav kārtībā, viņa mamma saprata jau tad, kad dēls vēl bija zīdainis. Ģimene nespēja pirkt apavus, jo vienreiz uzvilkti, jau pēc dažām nedēļām tie spieda kāju. Ārsti gan mierināja vecākus, ka dēls vienkārši ir liels bērns. Bet viņš nebeidza augt arī tad, kad pārējie bērni stiepšanos garumā piebremzēja. 8 gadu vecumā viņš bija 193 cm garš. Laukos medicīnas pakalpojumi nebija pieejami un vecākiem nekas cits neatlika, kā bezpalīdzīgi nolūkoties dēlā, kas stiepās mākoņos. Pats Džoelsons ļoti kaunējās no savas īpatnības un lielākoties ne ar vienu nedraudzējās. Tikai vēlāk mediķi atklāja, ka Džoelsona smadzenēs ir labdabīgs audzējs, kas stimulē pārmērīgu augšanas hormonu izdalīšanos.


Ārsti audzēju piedāvāja izoperēt, bet ģimene no operācijas atteicās. Tikai 2007. gadā viņi piekrita operācijai, jo Džoelsons turpināja augt. Pašlaik viņa augums ir 2 metri un 33 centimetri un nav iemesla uzskatīt, ka viņš augs vēl lielāks. Jaunais vīrietis ir garākais cilvēks Brazīlijā*. Dienišķo iztiku viņš pelna, piedaloties ātro uzkodu reklāmās.

Evemu Džoelsons satika sociālajā tīklā Facebook, kur vispirms no jaunās sievietes saņēma apsveikumu dzimšanas dienā. Pēc diviem mēnešiem abi satikās dzīvē. Evema kļuva par Džoelsona pirmo sievieti. Pēc gada milzis un īkstīte apprecējās.

“Lai arī jau pašā iepazīšanās sākumā Džoelsons man patika, atzīšos, ka mūsu intīmās dzīves nianses mani biedēja. Bet izrādījās, ka mēs esam saderīgi. Mums ir laba mīlas dzīve. Apguļoties, izrādās, ka cilvēka augumam nav nozīmes”, atklāj sieviete.

Pašlaik pāris plāno mazuli. Lai izdodas!

 
*Garākais vīrietis pasaulē dzīvo Turcijā. Sultans Košens ir 2 metri 51 cm garš.

Reklāma
Reklāma

 

Informācija un ekrānšāviņš no dailymail.co.uk