Patiesi jociņi iz dzīves

Iesūtījusi Ieva Šmita.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

​Pirmais joks: mamma nopērk jaunu šampūnu "Dzintara ražojums sausiem matiem". Meita iet mazgāties un jautā, kādu šampūnu lai ņemu. Mamma atbild, ņem jauno, ko nopirku. Pēc neilga laiciņa ierodas meita ar dvieli apliktiem matiem un saka: mamm , vai varu ņemt māsas šampūnu?, mamma atbild, kāpēc tev jāņem māsas, ja es nopirku tev jaunu! meita noraizējusies atbild, jā bet es saslapināju matus, bet tur rakstīts sausiem matiem.  
 
Otrais joks: meita dodas uz skolu un pa ceļu spēlējas ar saviem iedomu sunīšiem, ejot skolā, viņa saka mammai, paņem manus sunīšus un nopērc viņiem barību. Mamma spēlē līdzi un prasa, kāda barība man jāpērk? Es jau nezinu kādas sugas tavi suņi ir? meita nesaprašanā, jautā, kā kādas sugas, mamma paskaidro, vai tie ir Pekinieši, dogi, vai Vācu aitu suņi? meita pārliecinoši atbild, nē, nē tie ir Latvieši!

Trešais joks: meitai jādodas pie zobārsta, mēs visi zinām, ka par izkritušiem zobiņiem zobu feja atnes latiņu, pie zobārsta izrādās, ka jārauj ir vairāki zobiņi, iestādē bērniem tas ir par velti, bez maksas, tad nu meitas secinājums iznākot no daktera meita saka: "Es mamma zinu, kāpēc par raušanu dakteris nepaņēma naudiņu, jo zobu feja lidos pie viņa."


Piedalies APRĪĻA joku konkursā! Balvā:

Rūjienas saldējums 50 EUR vērtībā!

Rūjienas saldējums, kas gatavots no dabīga piena un krējuma, ir gadsimtos pārbaudīta vērtība. Neskatoties uz dažādiem pārmaiņu laikiem, rūjienieši ir spējuši saglabāt labo tradīciju - ražot augstvērtīgus piena produktus no labākajām izejvielām. 

Reklāma
Reklāma

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Aprīļa konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 2. maijam (ieskaitot).