Ieskaties Catrice kosmētikas jaunumos!

Tīra dzīves iekāre – tā ir CATRICE. Zīmols ar šo domu prātā dodas vasaras/pavasara 2015 sezonu virzienā, iedvesmojoties no lielākajiem modes šoviem, kas norisinās pasaules lielākajās pilsētās. Labākais no Milānas, Londonas, Parīzes, Ņujorkas. Četras modes galvaspilsētas, četras iedvesmas platformas. Pavasara/vasaras modes šovi prezentē labāko, ko mode un skaistums var piedāvāt: ērtu high-tech sporta apģērbu, satraucošu 70’to glamroku, aizraujošu minimālismu, krāsainu folkloru un normcore. CATRICE pārzina tos visus un piedāvā jaunākos skaistuma trendus.

Vienas acu ēnas, vairāki ieguvumi - milzīgs krāsu spektrs, ekstrēma noturība, viegla klājamība un dažādi efekti.

FOTO: Shutterstock.com

Vienas acu ēnas, vairāki ieguvumi - milzīgs krāsu spektrs, ekstrēma noturība, viegla klājamība un dažādi efekti.

Acis: 2015. gadā acu make-up ir maigs un dabīgs. Miesas krāsas toņi nu ir vairāk kā pasteļi un tos var ieraudzīt Absolute Eye Colour Mono acu ēnu maigajā rosē un lavandas toņos. Absolute Matt acu ēnu palešu pūderaini - matētā struktūra, kas piedāvā sešus pusmatētus toņus, ir prasīga. Uzsvars uz skropstām: garas, izteiktas, ultra-melnas skropstas uz augšējās un apakšējās skropstu līnijas ir pilnīgākais “must-have” un to ir ļoti viegli sasniegt ar vienu vienīgu, jaunās Jet Lash – Speed Volume skropstu tušas slāni.
 

Intensīvs pret smalku. Ekstravertais sarkanais, koši rozā un svaigi koraļ-oranžais ir īstās zvaigznes starp lūpu krāsām. Turpretī, pārējais “make-up” ir daudz smalkāks. Kā alternatīva daļēji caurspīdīgo struktūru lūpu krāsas, kā piemēram, jaunā Luminous Lips no CATRICE arī ir pieprasīta. Četrpadsmit jaunas krāsas garantē gludu, starojošu rezultātu ar vieglu līdz vidēju klājamību.


Dabīgs & nevainojams. Nevainojams, starojošs sejas ādas tonis ar veselīgu spīdumu – 12h Matt Mouse “Make-up” liek šim sapnim piepildīties. Tā vieglā struktūra un pusmatētais, pūderveida rezultāts izskatās pilnībā dabīgi, un liek porām un biezajām līnijām pazust, lai piepildītu visu skaistumkopšanas trendu uzstādītāju vēlmes. Apvienojumā ar divu toņu Illuminating pūderi uz vaigiem, perfekts izskats ir garantēts.


Kas nākamais? Stilīgiem nagiem šovasar ir jābūt īsiem un ovāliem. Trendīgākās krāsas ietver maigos miesas krāsas toņus, kā jaunos Luxury Nudes no CATRICE, delikātos pasteļtoņus, kā arī vasarīgos rozā, sarkanā, koraļ un fuksijas toņus, kurus var atrast plašajā Ultimate nagu laku klāstā. No atturīgi smalka līdz kliedzošiem stiliem – šī sezona garantē radīt noskaņojumu pamēģināt ko jaunu.


CATRICE jaunumi 2015
Visas Acis vērstas uz tevi

CATRICE Absolute Eye Colour Mono Acu ēnas

Vienas acu ēnas, vairāki ieguvumi. Milzīgs krāsu spektrs, ekstrēma noturība, viegla klājamība un dažādi efekti. Iedvesmojoties no Pavasara/asaras modes šoviem, seši jauni toņi pievienojas krāsu gammai: mirguļojoši bēšs un violets, maigi rozā, matēts miesas krāsas tonis, gaiši pelēkais ar varavīksnes efektu un populārais piparmētru zaļais. Pieejams matēts, mirguļojošs vai ar pērles efektu un kopā 27 apburošās krāsas. Apmēram 2,89 €*.

CATRICE Liquid Metal acu ēnas
Liquid Metal acu ēnas uzbur spīdīgu, mirdzošu efektu uz taviem plakstiņiem, gluži kā šķidrais metāls. Deviņas krāsas ar unikālu hroma efektu papildina inovatīvā 3D reljefa struktūra. Maksimāla pigmentācija, zīdaina struktūra un intensīva krāsu dispersija ekskluzīvā, melnā iepakojumā. Tagad pieejams moderni bēšajā tonī. Apmēram 4,19 €*.

CATRICE Absolute Rose acu ēnu palete JAUNUMS

La Vie en Rose. Seši potenciālie “bestselleru” toņi pievienojas veiksmīgajai Absolute acu ēnu palešu ģimenei. Maigie miesas krāsas un trendīgie rožu toņi – dažreiz matēti un dažreiz mirguļojoši – radi skaisti dabīgu izskatu, vienalga vai lieto tikai vienu no tām, vai vairākas. Elastīgā struktūra pārliecina ar savu augsto krāsu dispersiju un pateicoties integrētajai otiņai, šis komplekts ir praktisks ceļojumu kompanjons. Apmēram 5,19 €*.

CATRICE jaunumi 2015
Visas Acis vērstas uz tevi

CATRICE Absolute Matt acu ēnu palete

Miksē, saskaņo & matē. Seši zīdaini-matēti “must-have” ar maigu struktūru un augstu pigmentāciju vienā paletē. Šis praktiskais komplekts ietver plašu krāsu spektru, sākot ar maigo rožu toni līdz intensīvi brūnam – un tam komplektā pievienots praktisks divpusējais aplikators. Apbrīnojami dūmakainas acis vai smalks skats dienai. Apmēram 5,19 €*.

CATRICE Kohl Kajal

Rock 'n' Rosé. Sevišķi maigais gals nodrošina vienkāršu un precīzu uzklāšanu, lai radītu unikālu stilu. Pieejams astoņās krāsās – gan viegli mirguļojošs, gan metālisks vai matēts. Tagad klāstam pievienojas trendīgs pasteļtonis vieglai acu iezīmēšanai. Apmēram 1,99 €*.


CATRICE Velvet Matt Smokey acu zīmulis JAUNUMS

Dūmakainie gari. Tumšas un noslēpumainas – dūmakainām acīm ir īpaša spēja apburt. Trīs jaunie acu zīmuļi ar integrēto otiņu uzklāšanai palīdz radīt dažādus stilus gandrīz melnā, violeti-melnajā, haki un nakts zilajā tonī. Maigo un elastīgo struktūru var viegli sajaukt ar otiņu un pusmatētais rezultāts piešķirs ikdienas izskatam pavisam jaunu šarmu. Pieejams kopā trīs krāsās. Apmēram 2,59 €*.

 

CATRICE jaunumi 2015
Visas Acis vērstas uz tevi

CATRICE Made To Stay Inside acu Khôl Kajal JAUNUMS

Noturi līniju. Šodienas inovācija ir rītdienas “must-have”! Jaunais Khôl Kajal pievienojas veiksmīgajai Made To Stay ģimenei kā acu laininga zīmulis, kas ir īpaši izstrādāts ūdenslīnijām. Ar tā piesātināti melno, ūdens noturīgo struktūru ekspresīvu un ilgnoturīgu rezultātu ir viegli sasniegt. Mīksto galiņu var viegli uzturēt formā ar integrētā uzasināmā palīdzību. Oftalmoloģiski pārbaudīts. Pieejams vienā tonī. Apmēram 2,89 €*.

CATRICE Jet Lash – Speed Volume skropstu tuša

Ultra Melna un Ūdensnoturīga JAUNUMS

Gatavs! Aiziet! Jaunā Jet Lash – Speed Volume skropstu tuša nodrošina īpaši ātru apjoma veidošanu, sensacionālu garumu un intensīvu melnumu tikai vienā piegājienā. Sevišķi ātros rezultātus nodrošina perfektā, v-formas birstīte: tā darbojas īpaši akurāti un satver katru skropstu atsevišķi jau pēc pirmās uzklāšanas. Ultra melnā apmēram 4,69 €*; Ūdensnoturīgā apmēram 4,99 €*.

     

CATRICE Prime And Fine acu ēnu pamats JAUNUMS

Perfekti gruntētas. Šis pamatslānis optimāli sagatavo plakstiņus acu “make-up” uzklāšanai. Vieglo struktūru gaišajā miesas tonī ir viegli vienmērīgi uzklāt ar īpašo aplikatoru. Perfekti nogruntēti plakstiņi veicina acu ēnu krāsu intensitāti un mirdzumu, liek krāsu pigmentiem turēties ilgāk un nodrošina, lai tie neuzkrājas plakstiņu krokās. Apmēram 3,59 €*.

* Ieteicamā mazumtirdzniecības cena

CATRICE jaunumi 2015
Brīnišķās Lūpas

CATRICE Luminous Lips lūpu krāsa JAUNUMS

Maigas & gudras. Maigā tekstūra ar hialuronskābe acīm redzami palielina lūpu apjomu un ir patīkama uz tavām lūpām. Rezultāts ir gludas lūpas ar intensīvu spīdumu un vidēju krāsu dispersiju. Maigie miesas krāsas toņi, sievišķie rosē toņi, intensīvi rozā un klasiski sarkanie toņi derēs jebkuram stilam. Pieejams kopā 14 krāsās. Apmēram 4,19 €*.

   

CATRICE Ultimate Colour lūpu krāsa

Neaizstājama klasika. Ultimate Colour lūpu krāsas piesaistīs uzmanību tavām lūpām ar augsto pigmentāciju un intensīvajiem toņiem. Gludā un krēmīgā struktūra nodrošina apburošu, ilgnoturīgu rezultātu. Tagad pieejama divos jaunos toņos – miesas un rosē toņos. Kopā 14 dažādi toņi. Apmēram 4,19 €*.

 

 

Reklāma
Reklāma

CATRICE Pure Shine Colour lūpu balzāms

Džambo meiča. Krēmīgā struktūra rūpējas par tavām lūpām mitrinot tās un atstājot aiz sevis gludu, spīdošu rezultātu, kā arī patīkamu aromātu. Jumbo lūpu krāsas pildspalvas formā ir viegli uzklāt un tām būs vieta jebkurā kosmētikas maciņā – tātad perfektas ceļošanai. Tagad pieejama jaunā rosē tonī un kopā septiņos dažādos toņos. Apmēram 5,19 €*.

  

CATRICE jaunumi 2015
Brīnišķās Lūpas

CATRICE Infinite Shine lūpu spīdums

Spīdumu parāde: CATRICE lūpu spīdums intensīvam mirdzumam un starojošām krāsām. Pateicoties mitrinošajai formulai, Infinite Shine lūpu spīdums garantē apburošas, koptas lūpas bez lipīgas sajūtas. Tagad četri dažādi rožu un miesas toņi pievienojas klāstam, kopā sastādot desmit dažādu krāsu paleti. Apmēram 3,19 €*.

   

CATRICE Made To Stay izlīdzinošais lūpu krēms

Augstās klases hibrīds. Trīs ieguvumi no viena produkta: lūpu krāsas izteiktā krāsa, noturība un lūpu spīduma mirdzums. Pateicoties maigajam aplikatoram, akurāta uzklāšana ir ātra un viegla. Seši unikāli toņi, ieskaitot jauno rožu toni, piedāvā tīru krāsu eksploziju līdz pat astoņām stundām. Nekādas izžūšanas. Apmēram 5,19 €*.

* Ieteicamā mazumtirdzniecības cena

CATRICE jaunumi 2015
Apburošā Seja

CATRICE 12h Matt Mousse “Make-up” JAUNUMS

Matēts uz 12 stundām! Jaunā Mousse “Make-up” struktūra uzklājas viegli un izraisa fantastiski patīkamas sajūtas pat uz sausas ādas. Poras un smalkās līnijas pazūd, rezultāts – maiga, pulverveidīga un absolūti dabīga āda. Pieejams četros dažādos toņos, arī ar ļoti gaišām niansēm – nevainojamai sejas krāsai. 16 g, apmēram 5,19 €*

        

CATRICE Allround pārklājuma zīmulis JAUNUMS

Visam: krēmīgā, ilgnoturīgā struktūra ar E vitamīnu uzticami noslēpj ādas nepilnības, apsārtumus un tumšos riņķus zem acīm. Sevišķi plānie, gaismu atstarojošie pigmenti piedāvā nevainojamu sejas krāsu un noslēpj šaurās līnijas. Tagad ar noapaļotu galu ērtākai uzklāšanai. Pieejams trīs toņos ar matētu efektu. 2.6 g, apmēram 3,19 €*.

  

CATRICE jaunumi 2015
Apburošā Seja

CATRICE Prime And Fine Anti-Red Pārklājuma zīmulis

Krāsu korektors. Delikāti zaļais Pārklājuma zīmulis neitralizē apsārtumu un apslēpj mazās ādas nepilnības. Uzklājot uz izvēlētās zonas zem tava make-up, pārklājuma zīmulis nodrošina nevainojamu sejas krāsu. Tu pat vari palielināt tā ietekmi, uzklājot to vairākas reizes. Pieejams kā jumbo zīmulis. 3g, apmēram 4,19 €*.

CATRICE Illuminating Blush JAUNUMS

Rūtains un bezkaunīgs. Illuminating Blush apvieno divas dažādas krāsu intensitātes ar smalku mirdzumu un vieglu pērles efektu. Šis akcentē vaigu kaulus, kā arī piešķir tavai sejas krāsai noteiktību un vieglu spīdumu. 3D dimanta šablons ar zigzaga dizainu pievērš uzmanību. Pieejams trīs krāsās. 5 g, apmēram 4,19 €*.

  

CATRICE Kabuki otiņa

Maigas sajūtas. Profesionālā kabuki otiņa, kas veidota no bieziem sariņiem, vienmērīgi uzklāj gan blīvu, gan saspiestu pūderi. Maigie, sintētiskie sariņi rada satriecoši patīkamas sajūtas, slīdot pāri ādai, un selektīvi melnais noformējums izskatās tik eleganti, ka šī otiņa ir pelnījusi goda vietu tavā vannas istabā. Apmēram 5,19 €*.

  

* Ieteicamā mazumtirdzniecības cena

CATRICE jaunumi 2015
Maksimālie Nagi

CATRICE Ultra Stay & Gel Shine 3 soļu nagu sistēma

Pievilcīgi. Inovatīvā nagu laku sistēma, kas sastāv no jaunās Ultra Stay & Gel Shine pamata slāņa, Ultimate nagu lakas, kā arī jaunā Ultra Stay & Gel Shine virsējā slāņa. Jaunā nagu sistēma palielina tavu nagu sniegumu un uzvedas kā īsts krāsu magnēts. Nagu lakas noturība ir palielināta līdz pat astoņām dienām ar pārliecinošu un unikālu gēla spīdumu. Profesionālam rezultātam – nekādas vajadzības pēc LED lampas vai manikīra apmeklējuma. Viegli notīrāma ar parasto nagu lakas noņēmēju.

1. solis: Ultra Stay & Gel Shine pamat slānis JAUNUMS

Pirmais solis perfekti lakotiem nagiem. Ultra Stay & Gel Shine pamata slānis ir īpašs – inovatīvā formula arī izlīdzina nagu virsmu, lai krāsu varētu uzklāt teicami. Tas stiprina nagus un aizsargā tos no krāsas nolobīšanās. 10 ml, apmēram 3,59 €*.

 

2. solis: Ultimate nagu laka

Izvēlies savu krāsu! Plašais klāsts piedāvā neskaitāmas trendīgas nagu lakas, ieskaitot deviņus jaunus un vasarīgus toņus ar satriecošu klājamību, tādus kā pērles baltais, viegli rožainais tonis vai citronu dzeltenais. Papildus punkti arī par jauno un uzlaboto otiņu. 3 soļu nagu sistēma iespējama ar jebkuru CATRICE Ultimate nagu laku – tātad kopā 33 skaisti toņi, no kuriem izvēlēties. 10 ml, apmēram 2,59 €*

 

3. solis: Ultra Stay & Gel Shine virsējais slānis JAUNUMS

Ultra Stay & Gel Shine virsējais slānis iekapsulē krāsu un garantē sevišķi ilgnoturīgu un apjomīgu gēla spīdumu. Apvienojumā ar Ultra Stay & Gel Shine pamata slāni tas nodrošina ideālu aizsardzību nevainojamam manikīram. 10 ml, apmēram 3,59 €*.

 

CATRICE jaunumi 2015
Maksimālie Nagi

CATRICE Luxury miesas krāsas toņi JAUNUMS

Viss par miesas krāsas toņiem. Miesas krāsas toņu klāsts ir dizaineru iecienīts un uzkrītoši neuzkrītošs. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks sezonas trendu ieviest arī uz taviem nagiem. Ar Luxury miesas krāsas toņiem no CATRICE jaunās paaudzes nagu lakas iekaro skaistumkopšanas veikalus. Izvēlies eleganto, dabīgo sniegumu ar pērļu vai satīna efektu. Pieejams kopā astoņos toņos, ieskaitot pulverveida rozā, pelēkbrūno un šampanieša. Apmēram 2,89 €*.

* Ieteicamā mazumtirdzniecības cena