Piesakies bezmaksas nodarbībai - cukurgailīšu vārīšana un olu kauju čempionāts!

Piektdien, 3.aprīlī, Mammamuntetiem.lv Bērnu Universitāte kopā ar universālveikalu „Stockmann” par godu Lieldienām, aicina bērnus kopā ar saviem mīļajiem piedalīties bezmaksas radošajā darbnīcā, kurā būs iespēja gatavot gardus cukurgailīšus, darināt savām Lieldienu olām troņus un piedalīties olu kaujas čempionātā!

Gatavosim cukurgailīšus, darināsim olu troņus, piedalīsimies olu kaujās

FOTO: Shutterstock.com

Gatavosim cukurgailīšus, darināsim olu troņus, piedalīsimies olu kaujās

Ģimenes portāla Mammamuntetiem.lv radītās Bērnu Universitātes nodarbību vadītāja Ella Ruicēna universālveikalā „Stockmann” kopā ar bērniem vārīs cukurgailīšus un veidos Lieldienu olu troņus. Šie svētki nav iedomājami arī bez kārtīgām olu kaujām, tāpēc bērnus aicinām līdzi paņemt kādu krāsainu Lieldienu olu, lai piedalītos stiprāko olu čempionātā.

 

Vieta – universālveikala „Stockmann” 1.stāvā, pārtikas nodaļā (13.Janvāra iela 8, Rīga)

Datums – piektdien, 3.aprīlī

Laiks – plkst.13:00 - 16:00

 

Reklāma
Reklāma

Piesakies!

Piesaki savu bērnu “Stockmann” bezmaksas radošajai darbnīcai, sūtot pieteikumu uz laura@mammam.lv, norādi bērna vārdu, uzvārdu un savu tālruņa numuru! Pasteidzies, jo vietu skaits ir ierobežots!

Stiprāko Lieldienu olu īpašnieki varēs iegūt saldas balvas no universālveikala „Stockmann”!

Piebilde! Universālveikala Stockmann 2. stāvā pie bērnu rotaļlietu nodaļas, ir rotaļu istaba – tur notiek bumbošanās, spilvenu cīņas, par mazuļiem gādā auklīte un Pastāvīgie Klienti pirmo stundu rotaļu istabā bērnus var atstāt bez maksas.