Talismani horoskopa zīmēm

Jebkurā dzīves situācijā jābūt labi sagatavotiem. Galvenais, protams, ir zināšanas, bet liela loma piemīt arī veiksmei, ko nodrošina talismans. Katrai horoskopa Zodiaka zīmei ir savs talismans.

Lielākai daļai horoskopa zīmju laimi nes dažādi dārgakmeņi.

FOTO: Shutterstock.com

Lielākai daļai horoskopa zīmju laimi nes dažādi dārgakmeņi.

 

Auns. Šīs zīmes pārstāvji patiesībā bieži iztiek bez sava talismana, jo viņi ir pašpārliecināti, prot savaldīties, koncentrēties jebkuros dzīves apstākļos. Taču lielākai drošībai un sirdsmieram viņiem kā talismanu ieteicams zem papēža palikt vecu vara monētu vai nelielu pakaviņu. Viņiem der talismans no ametista un jebkurš sarkanas krāsas akmens.

Vērsis. Šīs zīmes pārstāvji pret talismaniem izturas ar mierīgu smaidu. Viņi parasti izvēlas komiskus talismanus, dažādas koka vai keramikas figūriņas. Viņiem ieteicams talismans ir rozā kvarcs vara ietvarā, balts koraļļa gabaliņš, serdoliks vai ahāts. Arī Vērsim noderēs vara monētiņa zem papēža.

Dvīņi. Viņi gan apgalvo, ka talismaniem netic, taču dažādos dzīves pārbaudījumos viņus bieži piemeklē un “iegāž” satraukums. Viņi jutīsies mierīgāki, ja kabatā turēs kādu lietu, uz kura attēlots kvarca vai izstrādājumus no granāta vai topāza.

 

Vēzis. Vēži talismaniem tic, un tie viņiem ir vairāki. Tikai vajadzīgajā brīdī Vēzim ir problēma izvēlēties visvairāk piemērotāko. Galvenais talismans, ko astrologi iesaka Vēzim, ir kulons sudraba ķēdītē. No akmeņiem Vēzim der opāls un smaragds.

 

Lauva. Lauvām attiecīgajā svarīgajā brīdī noder kaut kas dzeltens un apaļš – kulons, dzintara krellēs vai vienkārši zeltīta lodīte. Kulona ķēdītei jābūt no zelta vai vismaz apzeltītai. No akmeņiem viņiem der jašma un rubīns.

 

Jaunava. Jaunavas ir par sevi pārliecinātas, ātras dabas, ar atbildības sajūtu. Tāpēc viņas talismaniem netic. Tomēr veiksmei Jaunavām noderētu kabatā ielikts sasiets mezgliņš. Vēl lielāka veiksme būs, ja mezgls atradīsies kabatas ārpusē.


Svari. Svari intuitīvi nojauš un ir pārliecināti, ka svarīgos brīžos viņiem palīdzēs akmentiņš – nevis pirkts, bet pašu jūrmalā vai kalnos (vai kur citur) atrasts. Arī vara monētiņa viņiem nekaitēs. Sliktākā gadījumā Svari var izmantot kulonu ar ahātu vai safīru.

 

Reklāma
Reklāma

Skorpions. Laimei ieteicams līdzi nēsāt spēļu kārti džokeri vai kādu citu lietiņu, kam ir sirds forma. Labvēlīgas un laimi nesošas viņiem ir stikla krellītes kaklā pakārts kuloniņš ar savu Zodiaka zīmi. Skorpioniem sevišķi palīdzēs rubīns un dimants, arī pulkstenis ar rubīnu.

 

Strēlnieks. Drosmīga zīme, jo Strēlnieki nebaidās ne no kā, taču laimei kaut ko paņem līdzi. Viņiem bieži palīdz māla vai stikla figūriņas – klauns un zilonītis. No akmeņiem – granāts un tirkīzs.

 

Mežāzis. Mežāža talismans būs monēta, ko viņš nēsā līdzi visur, gadiem ilgi. Ļoti noderīga un veiksmīga būs uz ceļa atrasta monēta. Mežāža talismanam un kulonam noderēs onikss.

 

Ūdensvīrs. Ūdensvīrs uz eksāmeniem vai uz citu sev svarīgu pasākumu dosies kopā ar savu mīļāko pildspalvu vai zīmuli. Taču jāievēro, ka citās situācijās ar šo pildspalvu rakstīt nedrīkstēs. To labāk nolikt malā citam svarīgam pārbaudījumam vai eksāmenam.

 

Zivis. Zivīm talismans vajadzīgs dvēseles mieram un satraukuma mazināšanai. Iekšēji savākties un pašapliecināties viņām palīdzēs kāds nieciņš, kas saistīts ar ūdeni – gliemežvāks, koraļļu gabaliņš, stikla zivtiņa. Ja vajadzīgs nopietns atbalsts, labāk izvēlēties talismanu ar topāzu, koraļļiem vai platīnu. 

 

Avots: "Sadzīves astroloģija. 1. daļa". R.: Zintnieks. 2005.