Pupiņu sautējums ar vistas fileju – mazkaloriju sautējums

Cilvēki ir pavisam dažādi – citam garšo īsts lauku speķītis, citam ne. Tad nu cilvēkiem, kuriem īsti netīk sautējumi ar kādu speķīti vai dažādiem tvaicētiem dārzeņiem, šī ir lieliska alternatīva - sautējums ar liesu vistas fileju un pupiņām. 

Vienkārši un ātri pagatavojams, kā arī veselīgs sautējums lieliskam pusdienu mielastam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vienkārši un ātri pagatavojams, kā arī veselīgs sautējums lieliskam pusdienu mielastam!

Sastāvdaļas:

  1. vistas fileja
  2. pupiņas
  3. ''cherry'' tomātiņi
  4. sīpoli
  5. paprika
  6. sāls, var nedaudz piebērt arī piparus
  7. eļļa cepšanai

 

Gatavošana:

  • Katliņā izvāra mīkstas pupiņas.
  • Pannā - sakarsētā eļļā apcep nelielos gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
  • Tad gaļai pievieno nomizotus, pusripiņās sagrieztus sīpolus, salmiņos sagrieztu papriku un beigās - uz pusēm vai četrās daļās (pēc izvēles) sagrieztus tomātiņus, pievieno sāli un piparus (arī pēc izvēles).
  • Beigās pievieno izvārītās, mīkstās pupiņas.
  • Sautējumu izmaisa un lūk - tas ir gatavs pasniegšanai!

 

Reklāma
Reklāma

Lai labi garšo!

 

Recepte: Agita Gabrāne

 

Saistītie raksti