Jauna bilžu grāmatiņa “Es liels, tu mazs” par sirsnīgu kopābūšanu

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“Jāņa Rozes apgādā” latviski izdota vācu autores Lilli L’Arronges bilžu grāmatiņa “Es liels, tu mazs”. Šī ziņa īpaši priecēs visus, kas iemīļojuši iepriekš izdoto grāmatu “Par tevi (no agra rīta līdz vēlam vakaram)”. Līdzīgi kā iepriekš, arī šajā izdevumā netrūkst sirsnības un gaiša humora. Jauka dāvana tuviem un mīļiem!

 

“Tu vārgs – es stiprs. Tu piekusis – es ņiprs. Es putu sniegs – tu sniedziņš. Es lielais miegs – tu miedziņš.” Grāmatiņā īsās, nebēdnīgās dzejas rindās un jautrās ilustrācijās atainotas atšķirības starp lieliem un maziem. Lielajai un mazajai zebiekstei ļoti patīk būt kopā. Mazais gandrīz vienmēr vēlas darīt to pašu, ko lielais, tāpēc abi rosās virtuvē, ērmojas, strādā un spēlējas, līdz aizmieg līdzās. Kaut arī tas aizņem vairāk laika, un pa reizei sanāk arī sastrīdēties, kopā darboties ir tik aizraujoši un priecīgi! Gan lieli, gan mazi lasītāji dzīvespriecīgajās ilustrācijās atpazīs sevi un sirsnīgu kopābūšanu.
Lilli L’Arronge ir teksta un ilustrāciju autore vairākām grāmatām Vācijā, kur tās ar savu sirsnīgo vienkāršību uzrunā gan bērnus, gan pieaugušos. Daudzi latviešu lasītāji iepazinuši iepriekš latviski izdoto “Par tevi (no agra rīta līdz vēlam vakaram)” – grāmatiņu par gaišām ilgām un mīlestību. 

Reklāma
Reklāma


Grāmata “Es liels, tu mazs” pieejama Latvijas lielākajās grāmatnīcās, kā arī interneta grāmatnīcā “Jānis Roze”. No vācu valodas to tulkojusi Inga Karlsberga.

 

Ieskaties: www.jr.lv