Zivs. To cilvēku raksturojums, kas dzimuši laikā no 21. februāra līdz 20. martam

Zivs ir stihiskā Ūdens trigona negatīvā sieviešu zīme. Tā dominantes ir Neptūns un Jupiters retrogradā, kas rada pašus īstenākos un spilgtākos ideālistus un fantazētājus, cilvēkus, kam tuva līdzjūtība un žēlsirdība. 

Vai piekrīti Zivs raksturojumam?

FOTO: Shutterstock.com

Vai piekrīti Zivs raksturojumam?

Konstitūcija

Piknisks tips ar pilnīgu miesas būvi un seju. Piere plata, labi formēta. Acis, visbiežāk lielas un izvērstas uz āru, ūdeņainas vai arī it kā miglainas, brūnas vai tumšas krāsas. Ekstremitātes visai neproporcionālas, slikti veidotas, it īpaši kājas. Neptūnam atrodoties horoskopa 1 Laukā. Zivīm acis ir gaiši zilas vai zaļganas. Mati melni, šateni vai gaišāki. Seja noteikti ir skaista ar patīkamiem sejas vaibstiem, bieži apaļīga, bālā krāsā, ar nelielu degunu un pilnīgām lūpām. Bieži ir atzīmējama kāda fiziska nepilnība, it īpaši tad, kad Marss atrodas neērtā vai zaudētāja vietā. 


Temperaments

Flegmātisks ar biežām un ilgām slinkuma lēkmēm. 


Pozitīvās rakstura īpašības

Iekšējs miers, dvēseles gaišums un skaidrība, prieks un viesmīlība. Ātra apķērība un jūtīgums, dziļa izpratne, laba sapratne un spriešanas spējas. Liela līdzcietība citu bēdās ar izteiktu vēlēšanos palīdzēt. Bagāta fantāzija un dzīva, spilgta iztēle. 


Negatīvās rakstura īpašības

Biežās slinkuma lēkmes, ļenganums, apātija un pasivitāte. Netīrība un nekārtība. Nepastāvīgums visā un no šejienes arī neuzticība. Pārmērīga tieksme baudīt ērtības un mājīgumu, visus zemes labumus. Bieži – garīgs indiferentums, garīgo centienu un vajadzību trūkums. Daudz noslēpumu mīlestības un laulības sfērā, ģimenes dzīvē.


Vājās organisma un ķermeņa vietas

Kāju potītes un pirkstu locītavas, cīpslas saites, gremošanas sistēma, limfātiskā sistēma, endokrīnā sistēma, psihe, sirds un asinsrites sistēma.


Slimības

Iepriekš minētās ķermeņu daļu un orgānu slimības. Infekcijas un saaukstēšanās slimības. Nervu un psihiskās darbības traucējumi. Neiralģija un neirastēnija. Neirozes un psihozes. Alkoholisms un nerkomānija, prostitūcija.


Metāls. Platīns un alva.


Minerāli. Talismanam – ametists un hrizolīts. Saderība ar opālu, jašmu, koralli.
Specifika: no 20. līdz 29. februārim dzimušajiem – lazurīts;
no 1. līdz 10. martam dzimušajiem Mēness akmens;
no 11. līdz 20. martam – heliotrops.


Flora. Kafijas koks, tējas krūms, paparde, tabaka, magone, sūna, beladonna, lotoss, sēnes, visi ūdensaugi, labdabīgi augi, rieksti, saulespuķe, redīsi, gurķi, mežroze, granāts, vīnogas, ābols.


Fauna. Visi jūras un ūdenī peldošie dzīvnieki, arī putni, visas zivis un krabjveidīgie.


Mikroelementi. Kālija sulfāts, dzelzs fosfāts.

Reklāma
Reklāma


Vitamīni. C, A, PP.


Skaitļi. 3, 11, 19.


Diena. Ceturtdiena.


Krāsa. Violeta un indigo.


Valstis un reģioni. Brazīlija, Šrilanka, Labās Cerības rags, Kalabrija, Normandija, Galīcija, Malta, Nūbija, Portugāle, Dienvidāzija, visas nelielās salas.


Pilsētas. Stambula, Aleksandrija, Lankastera, Seviļa, Prestona, Kompostela, Tivertona, Grīnbeja, Kovesa, Vormsa.

 

Tās Zivis, kas dzimušas no 20. līdz 29. februārim bieži gūst panākumus. Daudzi no viņiem interesējas un parāda spējas zinātniskajā un zinātniski pētnieciskajā darbā vai mākslas pasaulē, īpaši mūzikā. Viņus saista arī tautas medicīna, psiholoģija un socioloģija, tāpat arī maģija un okultās zinības, kur viņi sasniedz noteiktus augstumus. Kā pierādīts, viņi ir labi organizatori, interesanti sarunu biedri un visai noderīgi lietišķie kompanjoni. No vienas puses, šie cilvēki ir šarmanti un laipni, patīkami tiekoties, bet, no otras, - visai patmīlīgi, cieti un auksti, pārdroši un nekaunīgi. Viņi cenšas ap sevi pulcināt tikai vajadzīgos un nepieciešamos cilvēkus, pret kuriem jūt simpātijas un dvēseles radniecību. Vislielāko apmierinājumu viņiem sniedz darbs, darbošanās, pasākumi. Raksturs un tikums viņiem nav visai noturīgi. Viņi ātri iekaist un viegli apvainojas, tikpat ātri un viegli var zaudēt interesi par cilvēkiem kaut arī paši no tā cieš. 


No 1. līdz 10. martam dzimušie ir ar potenciālu gribu un neparastu enerģiju. Šīs stiprās personības savu aicinājumu atrod zinātnēs, zinātniski pētnieciskajā darbā, okultās zinībās, lietišķajās zinātnēs, medicīnā un kriminālistikā, pedagoģiskajā darbībā. Bieži viņi ir apveltīti ar fenomenālām un ekstrasensoriskām dotībām. Vairākums no viņiem ir jūtīgi, iespaidojami un emocionāli. Dvēseles nemiers viņiem liek uzņemties, darboties, pārvietoties, ceļot, braukt. 


Tiem, kuri dzimuši no 11. līdz 20. martam, nereti ir visai straujš un neiegrožots, kas saistībā ar dedzīgumu un impulsivitāti, bagāto fantāziju, dzīvo un spilgto iztēli var patiesi novest līdz vēlamajiem sociālajiem augstumiem, darba panākumiem un materiālā nodrošinājuma vai arī pie visai skimjiem rezultātiem, jo šīm Zivīm draud vai nu ievainojums, noslīkšana vai pašnāvības mēģinājums. Daudzi no viņiem vispār var būt veiksminieki. Viņus cienīs un mīlēs. 

 

SKAIDROJUMI
Apogejs (gr. apogeios tāls no Zemes) – ap Zemi riņķojoša ķermeņa punkts, kas atrodas vistālāk no zemes. Pretējais punkts – Perigejs.
Astēniskais tips – ķermeņa uzbūves tips, kam raksturīgs liels augums, šaurs un garš krūškurvis, vāja muskulatūra.
Ascendents – Zodiaka grāds, kas aizsākas piedzimšanas brīdī. Vispārīgā nozīmē horizonta plaknes un ekliptiskas plaknes krustpunkts. 
Descendents – tieši pretējs Ascendentam. 
Eksils – (lat. Exilium, trimda), planētas atrašanās eksilā, t.i. Trimdā vai izraidījumā. Tā ir sliktākā vieta planētai horoskopā. 
Falls – otra sliktākā planētu atrašanās vieta horoskopā.
Ekliptiska – (gr. Ekleiktipke, aptumsums) debesu sfēras lielākais riņķis, pa kuru saule gada laikā veic pilnu redzamo apriņķojumu.
Kardinālās zīmes – (lat. Cardinalis, galvenais), svarīgākais, tāds, kas skar būtību, būtisks. Kardinālās zīmes sastāv no šādām zodiaka zīmēm: Auns, Svari, Vēzis, Mēžāzis.
Konstelācija – stāvoklis, pozīcija. Planētas atrašanās kādā no Zodiaka zīmēm.
Metabolās zīmes – mainīgās zīmes, tās ir Jaunava, Dvīņi, Strēlnieks un Zivs.
Retrogradā planēta, retrogradas planēta – tas nozīmē atpakaļ virzībā. 

 

Avots: S. Vronskis "Astroloģija". R.: Alvīne un Alberts