Bērna drošība un pirmā palīdzība mazulim. Bezmaksas nodarbība topošajiem un jaunajiem vecākiem!

Kāda ir bērnam droša mājas vide, kā pareizi iekārtot zīdaiņa guļvietu, drošības noteikumi ratiņos ikdienas pastaigām, biežākie traumatisma riska faktori bērniem vecumā līdz diviem gadiem – šos un citus būtiskus jautājumus topošie un jaunie vecāki var uzzināt jaunajā bezmaksas nodarbībā “Bērna drošība un pirmā palīdzība mazulim”, kuru dāvina Bübchen un NUK

Nodarbībā uzzināsi kā droši iekārtot mājokli savam mazulim.

FOTO: Shutterstock.com

Nodarbībā uzzināsi kā droši iekārtot mājokli savam mazulim.

Nodarbībā “Bērna drošība un pirmā palīdzība mazulim” ikvienam apmeklētājam būs iespēja praktiski apgūt pirmās palīdzības sniegšanu. Nodarbību vada Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta instruktors Edgars Sīmanis.

Nodarbībā uzzināsi:

- biežākās traumas jaundzimušajiem un bērniem vecumā līdz diviem gadiem;

- traumatisma riski, par kuriem jaunie vecāki nespēj iedomāties;

- kā iekārtot bērnam droši mājokli;

- kam obligāti jābūt bērnam paredzētā mājas aptieciņā;

- pirmā palīdzība bez medikamentiem zīdainim un bērnam, ja ir:

    * noticis kritiens no liela augstuma;

    * apdegums, applaucēšanās;

    * aizrīšanās;

    * bezsamaņa vai notikušas citas nelaimes.

 

Uz nodarbību aicinātas gan mammas, gan tēti! Viena vieta paredzēta vienam cilvēkam!

 

Svarīgi! Būs atvēlēts laiks apmeklētāju jautājumiem, tāpēc, nākot uz nodarbību, apdomā, ko vēlies uzzināt tieši tu!

 

Reklāma
Reklāma

Nodarbības ilgums: 1.5 stundas

Tuvākās nodarbības: PIESAKIES!
31.03. plkst. 17:00 

Nodarbības notiek: portāla Gudro Sievu skolas telpās Rīgā, Brīvības ielā 40 (birojs atrodas pagalmā)

 

Vairāk informācijas: gudrosievuskola@mammam.lv; 25665515

 

Ja kāda iemesla dēļ netiec uz nodarbību, lūgums par to paziņot laicīgi, raksti uz e-pastu: gudrosievuskola@mammam.lv vai zvani 25665515

Bezmaksas nodarbības dāvina Bübchen - kvalitāte, kurai var uzticēties un NUK ortodontiskie knupīši.

REKLĀMA



Bübchen - kvalitāte, kurai var uzticēties
Produkti ideāli piemēroti maigās zīdaiņu ādas aprūpei. Visi produkti ir dermtoloģiski pārbaudīti.  Der arī ādai ar alerģiskām reakcijām. Vecmātes, pediatri un dermatologi iesaka Bübchen.  Daudzi Bübchen produkti pārbaudīti klīniskos pētījumos un ieteikti kā ādas pamataprūpes produkti bērniem ar alerģiskas izcelsmes ādas slimībām. Pateicoties pastāvīgam zinātniski pētnieciskajam darbam, Bübchen pilnveido un uzlabo produktu receptes, izvēloties sastāvdaļas, kas atbilst EKO-TESTA prasībām. Ražots Vācijā! Izcila kvalitāte!

 

NUK ortodontiskie knupīši
1956.gadā divi zobārstniecības eksperti V. Balters un A. Millers ielika pamatus NUK dibināšanai, radot pirmo ortodontiskās formas mānekli. Viņi atklāja, ka sievietes krūtsgals zīdīšanas laikā maina formu, nodrošinot optimālu  savstarpēju mijiedarbību starp žokli, aukslējām, mēli un lūpām. Citiem vārdiem sakot, no dzimšanas un turpmāk zīdīšana veicina veselīga mutes dobuma attīstību, kas savukārt nākotnē ir būtiski bērna runas veidošanā.

Pamatojoties uz šiem atklājumiem, tika izstrādāta NUK Ortodontiskā forma, kas ir asimetriska. Proti, tāda, kā māmiņas krūtsgala forma zīdīšanas laikā asimetriska. NUK saīsinājums vācu valodā no “natürlich und kiefergerecht” (dabisks un ortodontisks).

NUK knupīšu īpašā ortodontiskā forma veicina mazuļa mutes dobuma veselīgu un vēlāk arī pareizas runas attīstību, kā arī mazina kolikas, ko izraisa nevēlama gaisa norīšana. Visiem NUK produktiem ir funkcionāls dizains, kas ir ideāli piemēroti, lai lietotu dažādos bērna attīstības posmos no dzimšanas līdz pat pirmsskolas vecumam.