No 16. līdz 20. martam skolēni aicināti uz animācijas darbnīcu "Rainis bērniem"

Atzīmējot Raiņa un Aspazijas 150 gadu jubileju, apvienība Multenkulten aicina skolēnus vecumā no 8-15 gadiem pavasara brīvdienās piedalīties animācijas darbnīcā "Rainis bērniem", kurā dalībnieki profesionāļu vadībā apgūs prasmes stop motion animācijas tehnikā un izveidos savas īsfilmas pēc Raiņa dzejas motīviem. 

Uzzīmē multenīti par Raini

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uzzīmē multenīti par Raini

 

Radošo darbnīcu vada animatore Kristīna Ratniece. Dalībnieki paši arī apskaņos savas filmas, skaņu pasauli palīdzes atklāt skaņas operators Maksims Šenteļevs, Bērnu Rīta vadītājs.
 

Nodarbības notiek no 16.-20. martam, plkst. 12.00-15.00, Elizabetes ielā 14. Rīgā. Dalība radošajā darbnīcā ir bez maksas. Interesentiem līdz 6. martam jānosūta pieteikums uz multenkulten@gmail.com, norādot dalībnieka vārdu, vecumu, telefona nr., e-pastu un mīļāko Raiņa dzejoli. 
 

Raiņa dzeja bērniem ir rotaļīga un viegli uztverama, tajā darbojas saistoši tēli, dzejoļi ir izdoti krājumos Puķu lodziņš, Vasaras princīši un princītes, Lellīte Lollīte u.c Dalība radošajā darbnīcā ir iespēja praktiski darboties, iegūt zināšanas par animācijas veidošanu, ko varēs izmantot turpmāk, kā arī saturīgi pavadīt brīvo laiku. 

Reklāma
Reklāma