Piens un kafija: Iespējams, pasaulē vismazāk līdzīgās dvīnes

Tumšādaina, čirkainiem matiem un brūnām acīm un pienbaltu ādu, taisniem blondiem matiem un zilām acīm – vai ir iespējami lielāki ārējā izskata pretstati? Bet šīs divas meitenes ir dvīnes. Vienu vecāku divas meitas, kas pasaulē nākušas vienās dzemdībās. Košais pretstats ir neparasta dabas parādība, bioloģisks jociņš, kas ir iespējams, ja viens no vecākiem ir melnādainais, bet otrs – baltādainais. Abas dvīnes pašlaik ir 18 gadus vecas. 

Lielāka iespēja laist pasaulē dvīņus ar atšķirīgām ādas krāsām ir sievietēm no Jamaikas reģiona.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lielāka iespēja laist pasaulē dvīņus ar atšķirīgām ādas krāsām ir sievietēm no Jamaikas reģiona.

 


Viņu mamma – 47 gadus vecā Donna atceras meitu piedzimšanas brīdi “Tas bija pārsteigums un šoks vienlaikus. Grūtniecības laikā man tika veikta ultrasonogrāfija, bet noteikt  meitu ādas krāsu nebija iespējams. Ārsti mani nebrīdināja, ka var piedzimt tik atšķirīgi bērni.
 

Brīdī, kad vecmāte uzlika bērniņus man uz vēdera, es ieraudzīju vienu baltu un vienu melnu mazuli.“ Tumšādaino māsu sauc Lūcija, bet gaišādaino – Marija. Viņām ir arī trīs vecāki brāļi un māsas, kur vecāku ādas toņi ir sajaukušies vienmērīgāk. 

Lieki teikt, ka ļoti daudzi cilvēki, kas meitenes ieraudzīja pirmo reizi, neticēja, ka viņas vispār ir bioloģiskās māsas. Māsas atcerās, ka skolā nevarēja izmantot vecos labos dvīņu trikus ar skolotāju piemānīšanu. Abām māsām ir arī pilnīgi atšķirīgi temperamenti un raksturi. Lūcija ir kautrīga un klusa, bet Marijai patīk ballītes un sabiedrība. 

Reklāma
Reklāma


Dvīņi ar atšķirīgām ādas krāsām var piedzimt tikai tad, ja viņi nav  identiskie dvīņi, proti, apaugļotas ir divas atsevišķas olšūnas. 

 

Teksts un ekrānšāviņš no dailymail.co.uk