CanvasWay – vieta, kur fotogrāfijas pārtop skaistās gleznās

Nekas tā nespēj atsaukt lieliskas atmiņas un sajūtas kā fotogrāfijas, tapēc CanvasWay.lv piedāvā jebkuru Jūsu foto pārvērst skaistā mākslas darbā – foto kanvā. Foto kanva ir lielisks veids, kā atdzīvināt jebkuru Jūsu telpu un radīt tajā mūsdienīgu atmosfēru un noskaņu.

Foto kanva ar Jūsu izvēlētu foto būs oriģināla un īpaša dāvana jebkuros svētkos, vienalga vai tā būs vārda diena, dzimšanas diena, kāzas vai kāzu jubileja.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto kanva ar Jūsu izvēlētu foto būs oriģināla un īpaša dāvana jebkuros svētkos, vienalga vai tā būs vārda diena, dzimšanas diena, kāzas vai kāzu jubileja.

 

Izveidot foto kanvu ir pavisam vienkārši!
CanvasWay.lv mājas lapā ir pieejams unikāls 3D foto kanvu pasūtīšanas rīks, ar kura palīdzību, augšupielādējot savu bildi, iespējams ļoti ērti izveidot foto kanvu gandrīz jebkurā formā un izmērā, piemērojot arī dažādus fotoefektus. Foto kanvas pieejamas sākot no 30x30cm ar cenu sākot no 13.34 EUR. 


Izvēlies gatavu foto kanvu no plašās CanvasWay.lv kanvu galerijas!
Ja gribas sava mājokļa interjeram ko īpašu, tad CanvasWay.lv kanvu galerijā iespējams atrast foto kanvas sākot ar dabas un pilsētas ainavām, košiem ziedu motīviem, slavenu mākslinieku gleznu reprodukcijām un beidzot ar enerģiskām krāsu saspēlēm, abstraktiem ģeometrisku figūru rakstiem un vēl vairāk nekā 250 dažādiem foto kanvu variantiem.

 

 

Reklāma
Reklāma


Foto kanva var ne tikai papildināt interjeru, bet arī kļūt par oriģinālu dāvanu jebkuros svētkos!
Mūsdienās cilvēki arvien vairāk sāk novērtēt personalizētas dāvanas, un viens no šādiem variantiem ir foto kanva. Foto kanva ar Jūsu izvēlētu foto būs oriģināla un īpaša dāvana jebkuros svētkos, vienalga vai tā būs vārda diena, dzimšanas diena, kāzas vai kāzu jubileja. Piemēram, foto kanva ar bērnu fotogrāfijām būs ļoti jauka un aizkustinoša dāvana vecākiem, kanva ik dienu vecākiem atgādinās par dārgāko kas viņiem ir.


PASŪTI SAVU FOTO KANVU ŠEIT!

 

CanvasWay.lv ir Latvijā dibināts uzņēmums, kurš specializējas tieši uz foto kanvu ražošanu, tāpēc īpaša vērība tiek pievērsta tam, lai katra izgatavotā kanva būtu ar augstākās kvalitātes zīmi.

  • Augstas kvalitātes audekls, 100% kokvilna
  • Ilgnoturīgas krāsas, augsts krāsu kontrasts
  • Aizsarglakas kārta pret putekļiem un UV starojumu
  • Speciāli apstrādāts priedes koka apakšrāmis
  • Rūpīgs roku darbs
  • Izgatavošana 2-4 dienu laikā
  • Piegāde uz mājām


Ja Tev rodas kādi jautājumi vai nepieciešama konsultācija par foto kanvas izveidošanu, droši raksti uz info@canvasway.lv, vai zvani uz tālruni 26 186 182. Laipnie CanvasWay.lv klientu apkalpošanas speciālisti noteikti palīdzēs Tev!