Jautra spēle - paslēptu knaģu meklēšanu ar aizsietām acīm

Izmēģini paslēpto knaģu meklēšanas spēli ar aizsietām acīm, kuru vari spēlēt gan lielā draugu pulkā, gan nelielā kompānijā! Jautrība ne tikai spēles dalībniekiem, bet arī skatītājiem. Pavadi laiku aizraujoši un interesanti!

Lieliska spēle, nepieciešami tikai knaģi un lakats! Izmēģini jau tagad!

FOTO: Shutterstock.com

Lieliska spēle, nepieciešami tikai knaģi un lakats! Izmēģini jau tagad!

Nepieciešami divi lakati un veļas knaģi (par skaitu vienojas spēles dalībnieki). Spēles uzdevums - pēc iespējas ātrāk atrast paslēptos knaģus.

Diviem dalībniekiem ar lakatu aizsien acis. Kad tas ir izdarīts, spēles vadītājs piesprauž pie abiem dalībniekiem vienāda skaita knaģus. Lai meklēšana būtu interesantāka un grūtāka, knaģus jācenšas paslēpt grūti aizsniedzamās vietās, piemēram, pie apaviem vai zeķēm. Tad tiek dots signāls un dalībniekiem pēc iespējas ātrāk jācenšas atrast knaģus, kas piesprausti otram dalībniekam.

Dalībnieks, kurš visus knaģus atrod visātrāk ir uzvarētājs. Ja spēles dalībnieku skaits ir diezgan liels, tad nepieciešams pulkstenis, kurā uzņemt laiku. Dalībnieku rezultātus pieraksta un pēc tam paziņo, kurš ir spēles uzvarētājs. Var veidot arī komandas un noskaidrot, kura komanda ir visveiklākā.
 

Reklāma
Reklāma

Tevi varētu interesēt:
Bērnu universitātes Princešu studijas
Bērnu universitātes Dabas pētnieku studijas