Nespēj izlemt, ko dāvināt mīļajam cilvēkam? Padomu dos horoskops

Dāvanu ceļvedis horoskopa zīmēm tev palīdzēs trāpīt desmitniekā, izvēloties dāvanu mīļotajam vai mīļotajai. 

Atrast ideālo dāvanu dažkārt ir pavisam grūti.

FOTO: Shutterstock.com

Atrast ideālo dāvanu dažkārt ir pavisam grūti.

Auns. Viņiem patīk jaunas un inovatīvas dāvanas.Izvēloties dāvanu aunam, ir jāņem vērā oriģinalitāte. Sarkanā krāsa viņiem patiks, un personiska dāvana - kaklarota ar auna iniciāļiem viņiem šķitīs ļoti laba dāvana. Piemēram, vari dāvināt krāsainas mūzikas atskaņotāja austiņas, vislabāk dāvanas saņēmēja mīļākajā krāsā.


Vērsis. Vērša zīmē dzimušajiem patīk glamūrs, bet piezemēts un elegants. Tāpēc dāvanai ir jābūt pārdomātai. Viņiem patīk lietas, kas ir praktiskas un domātas ilgai lietošanai. Skaists spilvens viņu gultai, kvalitatīva gultasveļa, skaistumkopšanas produkti. Vērši ir ļoti jutekliski, tādēļ laba vīna pudele, ekstravaganta šokolāde vai kaut kas līdzīgs būs laba dāvana. Ja esi nolēmis dāvināt pavisam perfektu dāvanu, tad vari iegādāties kādu dāvanu karti uz SPA vai masāžu.


Dvīņi. Dvīņu zīmē dzimušie ir vieglprātīgi un sociāli. Jebkāda dāvana, kas palīdzēs viņiem komunicēt ar citiem cilvēkiem, būs laba dāvana. Tādēļ, piemēram, mobilie telefoni vai fotokameras ir lieliska dāvana. Jebkas, kas palīdzēs veidot sarunu ar cilvēkiem, būs laba dāvana. Dvīņiem arī patīk rotaslietas un unikāli aksesuāri.


Vēzis. Vēža zīmē dzimušajiem patīk komforts un mājas sajūta. Šādi cilvēki ir ļoti sentimentāli, tādēļ vēžiem šie svētki ir ļoti svarīgi. Lai arī virtuves rīki un vannasistabas piederumi ir labas dāvanas, neizslēdz iespēju dāvināt kaut ko ar sentimentālu vērtību, piemēram, slēdzeni ar iegravētiem iniciāļiem. Ja finansiālā situācija ir slikta, tad pašrocīgi rakstīta emocionāla vēstule varētu but labs risinājums. 


Lauva. Lauva ir rotaļīga horoskopa zīme. Viņiem patīk lietas, kas spīd. Ja tu šaubies, tad dimanti ir vienmēr sievietes labākie draugi. Viņiem patiks arī jebkādi matu kopšanas līdzekļi vai ieveidošanas rīki, kas palīdzētu viņiem veidot savu personību. 2015. gadā lauvām ir svarīgi iemācīties ko jaunu un attīstīt sevi. Ja esi dzirdējusi lauvu sakām, ka viņi gribētu apmēklēt kādus kursus, apsver iespēju iegādāties tos kā dāvanu.


Jaunava. Jaunavām patīk kontrole un tīrība. Viņi arī ir kolekcionāri. Pirkt dāvanau jaunavai ir tīrais nieks, ja viņi kaut ko kolekcionē, piemēram, mūzikas plates vai grāmatas. Tādas lietas ir visai vienkārši nopirkt internetveikalā. Jaunavas ir rūpīgi, kad runa ir par veselību. Tādēļ produkti kā dabiskās eļļas, ēteriskās smaržas vai veselību uzlabojoši produkti tiks novērtēti.


Svari. Svari ir ļoti romantiski un intraverti. Viņiem patīk lasīt grāmatas un iedvesmojošus citātus, meditēt ar domu palīdzību. Viņiem ir laba gaumes izjūta dārglietu ziņā, tāpēc tā ir vienmēr laba dāvana. Ja tu pazīsti svara zīmē dzimušo ļoti labi, uzdāvini kādas smaržas, ko viņi var lietot katru dienu.


Skorpions. Skorpions ir visseksīgākā no visām horoskopa zīmēm. Viņiem patīk būt unikāliem un atšķirīgiem, tāpēc dāvanu meklēšana skorpionam izvēršas par īstu dārgumu meklēšanu. Skorpionam nepatīk, ja daudz cilvēku pazīst viņus ļoti labi, bet, ja tu viņus mīli, tad tu (cerams) zini, kas viņiem patīk un kas liek viņu sirdīm sisties straujāk. Viņiem patīk antīkas un vecmodīgas lietas, piemēram, viņu mūzikas izlasē ir tikai klasiskās dziesmas. Uzdāvini biļetes uz kādu koncertu, kaut ko melnā krāsā (tā ir skorpionu krāsa), galu galā, vari uzdāvināt kaut ko, kas ir radīts speciāli tavam skorpionam.

Reklāma
Reklāma


Strēlnieks. Strēlnieki ir filozofi un dabas mīļotāji. Tādas dāvanas, kā, piemēram, iedvesmojošas noveles, pavārgrāmatas, vai āra grils iesildītu strēlnieka sirdi. Strēlnieki ir tie, kas var visu dienu pavadīt ārpus mājas, tāpēc laba dāvana varētu būt mugursoma - tāda, kas ir pietiekoši skaista, lai varētu lietot, ejot uz darbu, bet pietiekoši izturīga, lai izturētu nakts braucienu mājās ar sabiedrisko transportu. 


Mežāzis. Mežāžu zīmē dzimušajiem ir svarīgs statuss, tādēļ dizainera soma neuzkrītoši melnā, pelēkā vai brūnā krāsā. Skaists naudasmaks ir perfekta dāvana, ko ir vērts apsvērt, ja finanses atļauj. Mežāzis novērtēs arī skaistus gleznu rāmjus un citus unikālus aksesuārus, lai viņu mājas padarītu personiskākas. Ja mežāzis ir sportiskais tips, vari uzdāvināt kādu sporta inventāru, vai arī kādu siltu džemperi vai pledu. Šāda dāvana tiktu izmantota visu ziemu.


Ūdensvīrs. Ūdensvīra zīmē dzimušie ir nosvērti un klusi cilvēki. Planšetes un telefonu vāciņi ir laba dāvana cilvēkiem, kas aizraujas ar jaunākajām tehnoloģijām. Ūdensvīri arī izbauda sveču gaismu un ēteriskās smaržas. Kopumā ūdensvīriem patīk neparastas un oriģinālas lietas. Ūdensvīriem patīk satikties ar draugiem, tāpēc dāvanu karte restorāna apmeklējumam vai spēles iegādei ir laba izvēle. Ja viņiem patīk rīkot ballītes, tad trauki un glāzes kokteiļu jaukšanai būs ļoti piemēroti.


Zivs. Zivs zīmē dzimušie ir sapņaini, viņi tic maģijai. Viņiem patiktu jebkāda dāvana, kurā ir iekļauti kristāli, piemēram, rotaslietas. SPA dāvanu karte zivij būtu ļoti noderīga, jo tā palīdz relaksēties. Zivīm ir tipiski problēmas ar gulēšanu, tāpēc, piemēram, skaņu aparatūra ar ierakstītām viļņu šalkoņu skaņām būtu lieliska dāvana. Zivis ir sentimentālas, tāpēc tu vari uzdāvināt personalizētu foto albumu. Viņi noteikti novērtētu šādu dāvanu.

 

Pēc ārzemju preses materiāliem sagatavojusi Ita Petrika, speciāli Mammamuntetiem.lv