Dāvanā - silta sniega pika. Randiņu stāsts

Šis mans stāsts nav garš un varbūt daudziem liksies neinteresants, bet ja godīgi šo randiņu es atceros šad un tad, kaut arī pagājuši jau 10 gadi un mūsu ceļi jau šķīrušies.

Romantiska nemaksā daudz!

FOTO: Shutterstock.com

Romantiska nemaksā daudz!


Mūsu attiecības bija tikko sākušās. Tā bija skaista sniegota diena (14.februāris), kad es braucu pie sava drauga uz mājām! Viņš dzīvoja laukos pāris kilometru no autobusa pieturas, kurā man bija jāizkāpj. Par cik braucu uz turieni jau otro reizi- sarunājām, ka iesim viens otram pretī! Viņš bija izgājis jau ātrāk no mājas. Kad pagāju aptuveni 500 metru- redzu nāk mans Jānis, rokās paliela sniega pika! Saulīte spīd, sniegs vizuļo, sirds gavilē viņu ieraugot, pienākot tuvāk metas uz viena ceļa un sniedz man piku- sakot: "es Tev atdodu savu sirdi".

Mazliet apmulsu, bet kad ieskatījos vairāk uz piku, tad tā bija glīti veidota sirds no sniega. Bija to veidojis visu ceļu, kamēr satika mani. Tik vienkārša lieta, bet tik daudz emociju uz tik daudz gadiem- varbūt pat uz visu atlikušo mūžu. Paldies, Jāni! :)

 

Iesūtīja konkursam "Mans neparastais randiņš"  Mammamuntetiem.lv lasītāja Laura

 

Lai iesūtītu savu stāstu konkursam, SPIED ŠEIT! Vai arī sūti to uz e-pasta adresi redakcija@mammam.lv

Reklāma
Reklāma

 

Izdevniecības "Kontinents" grāmatas, kuras izspēlēsim:
Vēsturisks romāns "Karaļa lāsts", mīlestības romāni "Šarmantā vīrietī iemīlēties nedrīkst""Dženijas karš",  "Pārmaiņu vējš" un "Rīta dziesma". 

 

Balvā saņem arī kosmētikas komplektu no zīmoliem “Catrice”  un “Essence”.  Nevainojams dienas grimms visas dienas garumā