Februāris "La`Lina" veikaliņā - labestības mēnesis. Iepērcies un ziedo mazās Anastasijas veselībai!

La`Lina kolektīvam februāris ir labestības mēnesis, tāpēc vēlamies ko labu izdarīt un palīdzēt māmiņai, kura viena cīnās par savas meitiņas Anastasijas attīstību un veselību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

La`Lina ziedos no katras nopirktās preces 1 EUR Anastasijas rehabilitācijai, kura ir, iegādāta mūsu veikaliņā Lāčplēša ielā 161, vai mūsu interneta veikalā www.lalina.lv

 

Anastasija slimo kopš dzimšanas ar multiplām iedzimtām anomālijām. Meitenītei ir uzstādīta reta diagnoze – Volfa Hiršhorna sindroms. Anastasija nerunā, ar acīm seko priekšmetiem. Kontakts ar apkārtējiem nav iespējams. Meitenīte savā nodabā spēlējas ar rotaļlietām, uz apkārtni reakcija minimāla. Ar pieaugušā palīdzību var pārvietoties nelielus attālumus. Anastasijai ļoti patīk atrasties starp bērniem, patīk klausīties mūziku.

Lai uzlabotu Anastasijas veselības stāvokli ir nepieciešamas regulāras nodarbības un rehabilitācija. Rehabilitācija sanatorijā stiprina meitenītes imunitāti. Samazinās saslimšanas ar elpošanas ceļu slimībām, kā arī atveseļošanās periods ir ātrāks. Ģimene lūdz ziedotāju palīdzību, lai Anastasijai 2015. gadā varētu nodrošināt rehabilitācijas:

osteopāts – 720 eiro;
reitterapija – 960 eiro;
rehabilitācijas kurss centrā „Tērvete” – 465 eiro.

Reklāma
Reklāma

 

Lai nodrošinātu Anastasijai ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumus 2015. gadā kopā nepieciešami 2145 eiro.

Palīdzēsim Anastasijai!

 

Ieskaties: www.lalina.lv