Gaidu mazulīti. Vīrs saka, ka neesmu iekārojama

Mūsdienās, kas viss, sākot no stringu bikšelēm un beidzot ar kaķu barību, ir seksīgs, sieviete ar punci - grūtniece, izrādās, nav seksīga! Viņa vairs neiekļaujas iekļaujas standartos, kas ir seksuāli pievilcīgs un iekārojams. Ja svešiem vīriešiem to spējam piedot, tad pašas vīra atraidījums īpaši sāp.  

FOTO: Shutterstock.com

Portāla forumā kāda sieviete stāsta, kādas ir izveidojušās viņas attiecības ar vīru, kopš viņa gaida abu kopīgo bērnu. Vai tiešām dzīve bez glāstiem, mīļuma un intimitātes ir pavisam normāla attiecību daļa arī citās ģimenēs?


"Esmu 32. Grūtniecības nedēļā, bet jau ļoti ilgi dzīvoju intimitātes badā. Gaidām mūsu otro bērnu, vīrs saka, ka grūtnieces labāk nevajag aiztikt, neesot tur nekā seksīga - vēders maisās, ērtu pozu grūti atrast un tā man tie prieki iet secen.

Es jau nesūdzētos, ja man negribētos, bet gribās varbūt vēl biežāk nekā pirms tam. Vīrs saka, ka ķermenis vairs neliekoties kārdinošs - krūšu gali lielāki un citādāki, arī lejā viss esot pārāk uzbriedis un neesot viņam pievilcīgi. Citi saka, ka priekš grūtnieces izskatos pat ļoti labi, jo ne seja, ne rokas vai kājas nav pietūkušas. Rūpējos par sevi un kopju. Jūtu, ka esmu reālā depresijā, kuru man visu laiku jācenšas noslēpt. Viņam liekās „Kas tur liels!” Pateica kaut ko un viss, bet man tas pateiktais visu laiku pa galvu dzīvo. Saka, ka mīl, bet uzmanības man tāpat pietrūkst.

Tagad par jelkādu baudu jārūpējas man pašai, bet es taču neesmu vientuļā māte.

 

Tagad par jelkādu baudu jārūpējas man pašai, bet es taču neesmu vientuļā māte. Man vajag maigumu blakus. Viņš ir, bet gaida manas agrākās formas, tātad par enerģijas apmaiņām, kas saistītas ar mīlēšanos, varu aizmirst vēl uz kādiem diviem mēnešiem.

Vai ir kādi ierosinājumi vai komentāri par šo tēmu? Vai tiešām pārsvarā citiem vīriešiem liekās kārdinošas grūtnieces un grūtniecība nekādi nemazina viņu vēlmi pēc tuvības, glāstiem, maiguma?”

 

Ko iesaka citas lasītājas šajā situācijā:

 

„Žēl, ka vīrietis tik ļoti ieciklējies uz savām vajadzībām un neredz, ka abiem nodara pāri. Varbūt ierosini kādu lomu spēli, kur jāizsien acis, lai palīdzētu viņam. Vai arī iegādājies rotaļlietas priekš pieaugušajiem. Man ar vīru reizēm patīk pārmaiņas intīmajā dzīvē, kad papildinām ar rotaļlietām, jo tad ir kaut kas cits un rutīna neiestājas!”

„Izlasot tavu rakstu, gribas lamāties trīsstāvīgi. Tev nu gan "paveicies" ar tādu vīrieti, kurš nesajēdz, ka esot 32.gr.nedēļā, sieviete nebūs kā no žurnāla vāka.”

„Man par seksu vispār domāt negribējās. Mīļumu var sajust un izrādīt arī bez seksa. Kad mums bija 20 gadi, tad sekss likās ārkārtīgi svarīga lieta. Gadiem ejot, prioritātes mainās. Vai tagad visām būtu jākomentē, ka vīrs ir nejūtīgs cūka? Viss ir vienkārši - ja nevari mainīt situāciju - maini attieksmi.”

Reklāma
Reklāma

 

Ja vīrietis mīl savu sievieti, viņam viņu mīlēt netraucēs ne vēders, ne piebrieduši krūšu gali, ne liekais svars vai pat sirmi mati.

 

„Man ļoti žēl, ka tā jāsaka, bet, ja vīrietis mīl savu sievieti, viņam viņu mīlēt netraucēs ne vēders, ne piebrieduši krūšu gali, ne liekais svars vai pat sirmi mati. Te nav runa par to, vai viņam šķiet pievilcīgas grūtnieces. Tu esi viņa sieva. Un ja nu iepriekšējā figūra pēc otrajām dzemdībām neatgriežas? Ko tad - tevi pametīs?”

"Nav nekāds noslēpums un sen zināms fakts, ka vīrieši mīl ar acīm, ja tavas ķermeņa aprises viņu neuzbudina, tad jau neko nepadarīsi, ja pēc dzemdībām nebūsi modele, tad dirsā būs."
 

„Man ar vīru tāpat bija - pēdējos trīs mēnešus viņš īpaši aktīvs nebija, visu pamatoja ar to, ka viņam ir psiholoģiski grūti un viss. Pēc dzemdībām viss nokārtojās. Izsalcis kā vilks pēc intimitātes, tik vēl jāpaciešas, jo dzemdības vēl par sevi fiziski atgādina.  Piebildīšu, ka pēc dzemdībām neesmu atgriezusies pie tvirtā vēdera un saviem 58kg. Ir gan strijas, gan liekais kilogramiņš”

„Domāju, ka vajadzētu izrunāties, sekss ir pat ļoti vēlams, jo topošai māmiņai ir nepieciešamas tās vielas, kuras satur sperma: fermenti, vīriešu hormoni kuri palīdz mīkstināt dzemdes kaklu, savukārt tas palīdzēs dzemdību laikā”

„Tas gan nav jauki! Ir daudz iespēju, kā sniegt apmierinājumu viens otram! Kur viņš pats izliek seksuālo vajadzību? Grūti noticēt, ka vesels vīrietis var ilgstoši iztikt bez seksa. Bet grūtniecēm ir svarīgi saņemt mīlēšanās baudu! Un ko viņš darīs, pēc grūtniecības aprises neatgriezīsies tādas, kā bija iepriekš?”