Uzkoda - kesediljas ar baltajām pupiņām un šķiņķi

No gardajām meksikāņu kesediljām var iznākt nudien lieliska uzkoda!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sastāvdaļas:

  1. tortiljas - 1 pac.
  2. konservētas baltās pupiņas - 1 burciņa
  3. Holandes siers - 200g
  4. kūpināts šķiņķis - 150g
  5. ķiršu tomāti - 100g
  6. saulē kaltēti tomāti - 8 šķēles
  7. vārīta kukurūza - 2gab.
  8. laims - 1 gab.

Gatavošana:

  • Tomātiņus noskalo un pārgriež uz pusēm.
  • Noskalo baltās pupiņas un nosusina, sarīvē sieru.
  • Kūpināto šķiņķi un saulē kaltētos tomātus sagriež strēmelītēs.
  • Attīra kukurūzu.
  • Visas sastāvdaļas sadala piecās daļās.
  • Pildījumu klāj uz tortiljas līdz pusei un otru pusi pārloka pāri.
  • Sakarsē grilpannu, un tortiljas cep no abām pusēm aptuveni minūti.
  • Tās sagriež mazākos gabalos, pārlej ar laima sulu un pasniedz siltas.
Reklāma
Reklāma

Recepte: ''Aikāgaršo''

 

Sastāvdaļas