Valsts policija meklē bezvēsts pazudušu studentu no Vācijas

Vakar Valsts policijas Rīgas reģiona Kurzemes iecirknī tika saņemts iesniegums par bezvēsts pazudušu studentu no Vācijas. Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir kāda informācija par viņa atrašanās vietu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rīgas reģiona Kurzemes iecirkņa darbinieki vakar saņēma iesniegumu par bezvēsts pazudušu studentu –Stefanu Engelbrehtu – no Vācijas. Kursa biedri un ģimene jaunieti nav redzējuši kopš šī gada 23. janvāra nakts. Esam noskaidrojuši, ka Stefans pēdējo reizi redzēts 23. janvārī ap pulksten 2:00 naktī Vecrīgā kādā no izklaides vietām. Jaunietis bija  ieradies Latvijā kā apmaiņas programmas students. 

 

Stefana Engelbrehta pazīmes: 23 gadus vecs, aptuveni 194 cm garš un 120 kg smags, viņam ir sarkanbrūni (rudi) mati un ruda bārda. Stefans nēsā arī brilles ar melniem rāmjiem, viņam ir tumši brūnas acis. Parasti, dodoties izklaidēties, viņam ir brūna cepure ar nagu, uz kuras attēlots balts un oranžs putns.

Reklāma
Reklāma

 

Ikvienu, kuram ir kāda informācija par pazudušā Stefana Engelbrehta iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz nekavējoties ziņot, zvanot uz Rīgas Kurzemes iecirkni: 67070800 vai 110.