Tikai janvārī pērc Madara Baby&Kids produkciju un saņem dāvanā brīnišķīgo dizaina rotaļlietu PAMUKALI

Vēl pēdējās dienas janvārī, kad Madara veikalos t/c Spice un t/p Alfa īpašs piedāvājums visiem, kam bērnības prieks nekad, nekad nepazūd! 

Pērkot visus Baby&Kids līnijas produktus - saņem dāvanā dizaina rotaļlietu PAMUKALI.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pērkot visus Baby&Kids līnijas produktus - saņem dāvanā dizaina rotaļlietu PAMUKALI.

Izbaudi Baby&Kids produktu maigo tekstūru, smaržu un stāstu, ko tie spēj ienest Tavā vannasistabā. Pērkot 1 no līnijas produktiem - saņem 10% atlaidi, divus - 20% atlaidi, trīs - 30%.

AUZU UN KUMELĪŠU MAIGĀS ZIEPES, 200 ML
Bez atlaides – 9,00 EUR
Nomierinošā kumelīte un auzas maigi attīra un kopj jutīgu ādu jau no pirmās bērna dzīves dienas. Mīkstās ziepes ķermeņa, sejas un rokas ādu padarīs tīru un priecīgu. Uzklāj uz ādas un noskalo. Arī dažas piles, pievienotas vannas ūdenim, radīs burbuļus un jautrāku vannošanos.
 
AUZU UN LIEPZIEDU ŠAMPŪNS, 150ML
Bez atlaides – 8,50 EUR
Maigais šampūns ir saudzīgs pret bērna actiņām un galvas ādu. Auzu miltiem piemīt pretalerģiska un attīroša iedarbība, savukārt liepziedi mitrina galvas ādu un samazina piena kreveli. Mati kļūst vijīgi un pakļāvīgi.
 
KAKAO UN PLŪMJU KRĒMVEIDA EĻĻA, 85ML
Bez atlaides – 9,50 EUR
Nomierinoša eļļa ķermeņa kopšanai un masāžām. Plūmju eļļa aizsargā un baro ādu, samazinot tās sausumu un lobīšanos. Kakao sviests nodrošina vieglu un ērtu uzklāšanu.


SARGĀJOŠS BĒRNU KRĒMS, 50ML
Bez atlaides – 9,95 EUR
Baro un aizsargā maigo bērna ādu no sausuma, nodrošinot bezrūpīgas pastaigas un spēles kā vējā, aukstumā, tā saulē.

Reklāma
Reklāma

 
Pērkot visus 4 līnijas produktus - saņem dāvanā dizaina rotaļlietu PAMUKALI. Katrs savādāks. Katrs pats par sevi. Iespēja izvēlēties īsto, kamēr vien pieejami veikalos.

Ieskaties: www.madaracosmetics.lv